Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy azt hitted tetszel valakinek, de utána kiderült, hogy nem így van?
Leírnád, mik voltak azok a jelek, amikből azt hitted, hogy tetszel a másiknak?
Pl csak összenéztetek, de közben kiderült, hogy őt inkább zavarta, hogy nézed.
Úristen, ez egy igazi paraszt egy csaj..
Ne hogy magadra vedd.
Az én ismerősöm is mesélt a tiédhez hasonló sztorit, ugyanígy jött oda hozzá még régebben a csaj( lehet talán ugyanaz? :D ), hogy mit bámulja?
Ő meg mondta, hogy "Ki néz TÉGED??"
Mint kiderült, a kiscsaj teljesen rá volt indulva, nem lehetett levakarni róla komolyan...
Szánalmas az ilyen szerintem, mg aberrált,de láthatóan van ilyen. :D
Ha tetszik neked valaki, mindegy, hogy fiú vagy vagy lány mond el neki. Igazából nem veszítesz semmit. Én jártam így egy sráccal. Megvoltak a jelek (nagyjából azok amiket itt leírtak, szóval nem ismételem meg) de teltek múltak a hónapok és csak nem lépett semmit. 2 év után meguntam a várakozást elmondtam, hogy többet akarok ő meg akkor nyögte ki, hogy amúgy barátnője van...
Szóval, ha valaki nem veszi a jeleket akkor annak oka van, vagy vak, vagy nem akar téged, jobb tisztázni, mint várni a csodára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!