Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nemet mondtál valakinek, elutasítottad/ összetörted a szívét? Hogyan fogadta, és te hogy érezted magad utána?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg olyan, hogy szó nélkül eltűnt valaki az életedből?2015. júl. 22. 20:12
1/4 anonim válasza:
Igen volt. Hogyan fogadta? Ugy kikeszitett idegileg, hogy most labadozom eppen az infarktusombol. Hat igy erzem magam utana. :P
2/4 anonim válasza:
Megesett néhányszor. Nem hiszem, hogy teljesen összetörtem volna az illetők szívét, hiszen egyikükkel sem volt kapcsolatom, már néhány találkozás, beszélgetés után megmondtam, mi a helyzet. Voltak persze, akik azt hitték, szerelmesek belém és nekik természetesen nagyon rosszulesett én pedig kicsit kellemetlenül éreztem magam, de jobb volt ez így, hogy tisztáztuk.
Aztán szépen el is tűntek az életemből, ki azonnal, ki kicsit később.
Egyszer emlékszem olyan is volt, hogy összvissz vagy kétszer beszéltem a sráccal, ő máris szerelmet vallott és mikor visszautasítottam, megfenyegetett, hogy öngyilkos lesz. Persze a következő buliban már nagyban fűzögetett egy másik lányt. :)
De azért a normálisabb emberekkel meg lehetett ezt beszélni értelmesen.
3/4 anonim válasza:
Én még olyan szinten nem törtem össze senki szívét,hogy emiatt depresszióba esett volna,legalábbis nem tudok róla,maximum szakítással,de az más tészta.Olyan már volt,hogy kihátráltak az életemből,az nagyon fájt,és nehezen tudtam feldolgozni,mert szerelmes voltam az illetőbe sokáig.Ma sem tudok rá közömbösen gondolni.Nyilván az ő szemében mindennek tűntem,csak ép és jó embernek nem,amiért ragaszkodtam hozzá valamilyen szinten,az én szememben ő meg gerinctelennek...de már nem számít.Életem egyik legnagyobb pofonja volt.
4/4 anonim válasza:
Igen, jehova tanúi érkeztek ajtóm elé, elég gyorsan távozásra bírtam őket és nagyon jó érzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!