Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nézegeti a képeimet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézegeti a képeimet ha azt mondta nem kíváncsi rám?

Figyelt kérdés

2 évig voltunk együtt a barátommal.Amikor szakított azt mondta hogy már nem szeret és nem érdeklem.

Pár hete észrevettem, hogy amint kiteszek egy képet egyből megnézni. Ha azt mondta már nem kívancsi rám akkor miért nézegeti a képeimet mégis?

2017. máj. 16. 12:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Engem egyébként letiltott, szóval nem láthatom mi van vele. Egyszerűen nem értem miért csinálja.....
2017. máj. 16. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha letiltott, ő sem tudja a te képeidet megnézni. Egyébként honnan látod, hogy megnézi?
2017. máj. 16. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nézegeti?
2017. máj. 16. 12:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Instahram, nem Facebook!
2017. máj. 16. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert ettől még kíváncsi, ilyen az emberi természet, viszont ő maximum messziről kíváncsi, szóbaállni már nem akar veled. Szinte mindenkivel megesik ez valamikor szerintem, emlékszem az első (még középiskolában) szakításom után még én is nézegettem az exet facebookon kíváncsiságból és azért, mert valahogy nem sikerült rendesen kezelnem azt a tényt, hogy már nem az életem része. Megnéztem néha és ennyi, ha szembejött volna az utcán, átmentem volna a másik oldalra, annyira nem akartam már tőle semmit. Ne éld bele magad semmibe, ha azt mondja, nem szeret és nem akar veled lenni, akkor az úgy is van. Lépj tovább, ne nézegesd, hogy kutat-e utánad, mert az semmit nem jelent.
2017. máj. 16. 12:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha én valakit a hátam közepére sem kívánok akkor nem nézelődök utána,.
2017. máj. 16. 15:15
 7/8 Költőnő? ***** válasza:
Akkor meg ha te meggyőzöd magad, h jujj még biztos érdekled; mi értelme volt kérdést kiírni?
2017. máj. 16. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
te miért nézegeeted hogy nézegeti-e?
2017. máj. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!