Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azért nem akar gyereket, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem akar gyereket, mert szülés után nem szeretkeznénk?

Figyelt kérdés

a címkérdés nem teljesen helyénvaló úgyhogy kifejtem.

Mikor összejöttünk már mondogatta hogy ő néhány év múlva már gyereket szeretne. Azóta többször előjött a téma és mindig örült, mikor arról beszéltünk, hogy majd szülök neki gyermeket. Pár napja viszont olvasott egy cikket és annyira megrémisztette, hogy most azzal jön, hogy inkább majd fogadjunk örökbe gyereket, ne szüljek. Nagyon meghökkentem ezen, és kiszedtem belőle, hogy mégis miért változott meg így a véleménye. Azt mondta, nem szeretné, hogy a szülés után elromoljon a kapcsolatunk, merthogy én őt utána már nem fogom kívánni, mert átváltok anya üzemmódba, ki is tágulok, és a hormonjaim is összezavarodnak majd... és fél, hogy ez ahhoz vezet, h elromlik a kapcsolatunk. Mit gondoltok erről?

én 26/N, ő 29/F

2017. máj. 10. 09:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen emberrel közös macskát nem vennék.
2017. máj. 10. 10:40
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Bakker...

A hormonális változások nem egy életen át tartanak, hanem pár hét. Annyi alatt kb. A gyeremekágyas időszak is véget ér. Szeretkezni addig is lehet, csak behatolás nincs.

A tágasságra annyit, hogy két hónapos a harmadik gyerek. De a hegesedés miatt még mindig olyan szűk vagyok, hogy síkosítóval is csak óvatosan. Az első pár alkalommal olyan volt, mintha újra szűz lettem volna. Neki is. ;)

Nem tudom, honnan ez a baromság, hogy szülés után egy barlang marad.

Az intimitást tudatosan kell őrizni a házasság alatt, akár van gyerek, akár nincs. Különben gyerek nélkül is arra ébredtek, hogy nincs szex és nem is kívánjátok egymást.

2017. máj. 10. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Neki fontosabb a kufirc mint az utodlas.

Ilyennek sosem szulnek.

2017. máj. 10. 11:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is csak a szexuális életemet féltem a szüléstől, semmi mást.

Védőnőként épp elég "szuper" története hallok az elc.sződött szexualitásról, mert a nő tágabb, vagy épp fáj a varrás, fáj a gátseb, vagy év múlva is random bele-belenyillal.

Az orvos véletlen szűkebbre varrta és fáj a szex, vagy épp túl tág lett...

2017. máj. 10. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem fogok hazudni: igen, átváltasz anya üzemmódba, és nem feltétlenül fog érdekelni a szex. Egy ideig. Aztán a hormonok lehiggadnak, és minden szépen visszaáll. Ennyit meg igazán tolerálhat egy pasi. 2 éves lesz nemsoká a lányom, az első hónapokban tényleg még csak eszembe se jutott a szex, de azért ha a férjem próbálkozott, többnyire nem utasítottam el. Tudta, mert beszéltünk róla már előre, hogy ez ilyen időszak, türelem. Szóval azért szexeltünk, csak kevesebbet. Most heti 2-3x biztos, de van, hogy naponta-kétnaponta szexelünk, szerintem a gyerek előtt talán kevesebb is volt. A tágulásról nem tudok nyilatkozni, császárral szültem (nem emiatt, orvosi okból).
2017. máj. 10. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Atya úr isten... 29 évesen így gondolkozik???

25 évesen lettem apa, de ilyen dolgok sosem jutottak volna eszembe.

Most akkor mindenki fogadjon örökbe mert kitágul a nő?

Eszem megáll...

Egyébként nem tágul ki, ugyanolyan jó volt a szex mint a szülés előtt. Az hogy anya üzemmódba váltasz e, az tőled és tőle függ. Hormonok összezavarodnak? Igen... Rajtatok áll hogyan kezelitek... Megromolhat e ettől a kapcsolat? Sajnos igen ha gyerekként álltok ehez a nagy feledathoz.

Ő egyelőre gyerekként áll hozzá, fontosabb a szex neki.

Majd ha úgy gondolja ő is akkor vállaljatok csak gyereket, nehéz lesz ugyanis egyedül felnevelned ha ő lelép.

2017. máj. 10. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezt tök jó volt olvasni, mintha a férjem írta volna. Ő is 25 évesen lett apa, de hálistennek ugyanolyan hozzáállással, mint a tied. Nyilván nincs, és nem is volt semmi gond :) De elég fura, hogy (néha sokkal) idősebb férfiak meg milyen gyerekesen tudnak hozzáállni ehhez az egészhez.

15-ös

2017. máj. 10. 16:03
 18/18 anonim ***** válasza:
2017. máj. 16. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!