Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem akar gyereket, mert szülés után nem szeretkeznénk?
a címkérdés nem teljesen helyénvaló úgyhogy kifejtem.
Mikor összejöttünk már mondogatta hogy ő néhány év múlva már gyereket szeretne. Azóta többször előjött a téma és mindig örült, mikor arról beszéltünk, hogy majd szülök neki gyermeket. Pár napja viszont olvasott egy cikket és annyira megrémisztette, hogy most azzal jön, hogy inkább majd fogadjunk örökbe gyereket, ne szüljek. Nagyon meghökkentem ezen, és kiszedtem belőle, hogy mégis miért változott meg így a véleménye. Azt mondta, nem szeretné, hogy a szülés után elromoljon a kapcsolatunk, merthogy én őt utána már nem fogom kívánni, mert átváltok anya üzemmódba, ki is tágulok, és a hormonjaim is összezavarodnak majd... és fél, hogy ez ahhoz vezet, h elromlik a kapcsolatunk. Mit gondoltok erről?
én 26/N, ő 29/F
Anya módba akkor is átváltasz ha örökbe fogadtok.
Lent biztos tágul valamennyire de egyébként azon lehet segíteni intim tornával.
Sokaknak megromlik a kapcsolata de ez rajtatok múlik tesztek e ellene valamit. Nem kell ezt ennyire túlgondolni, még várjatok vele ha ez izgatja igazán akkor még nem való a gyerek.
Valóban jogos a félelme, bár ez a hozzáállás akkor sem túl bizalomgerjesztő.
Császárral szültem, a szexet ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Nyilván nem tágultam ki, és a formámat is visszanyertem kb. a 3. hónapra.
A ritkább szex nem ezért van, hanem mert mindig van valami tennivaló a gyerkőc körül, ha meg alszik, akkor vagy mi is pihenünk, vagy a háztartás körüli elmaradást hozzuk be. És igen, van, hogy a férjem alszik be előbb:D
Ennek ellenére heti pár alkalom megvan, ami ugyanolyan jó, mint a gyerek előtt:)
párod .. no komment.
megromolhat a kapcs. amúgy is
anya üzemmód? még jó, hisz anya leszel :)
tágságon lehet változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!