Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"-Szeretlek! " "-Oké. " Mit mondjak, ha a barátnőm mondja (és elvárná már, hogy én is mondjam), hogy "szeretlek", de én még nem érzem úgy, hogy szerelmes lennék?
Ha én is mondom neki, de épp nem érzem még úgy, akkor hazugság. Ha nem mondom, kínos helyzet.
Egyre inkább azt érzem, hogy kezdek szerelmes lenni, de még korainak érzem részemről. Ti mit tennétek? Tipp, tapasztalat?
#10 Onnan, hogy mondta. :) Amúgy ismerős az érzés...
#11 Bocsi, de most újra akarod definiálni a "barátnő", és a "párkapcsolat" fogalmát? :o Onnantól számít neked párkapcsolatnak egy párkapcsolat, mikor mindkét fél részéről megszületik a szerelem??
Ha meg valakinél kicsit később jelenik meg, mert idő kell, mert minden kis fellángolásra nem mondjuk, hogy szerelmesek vagyunk, és két hetente másnak, akkor már nem is érdemeljük meg a másikat? Nekem inkább több idő után mondja a másik, hogy szeret, de abban legyen biztos, mint hogy dobálózzon a szavakkal, mert hát úgy illik az.
Lehetséges reakciók a szeretlekre, ha te még nem szereted:
Óóó, kicsim... csók
Csók
Csók
Csók
Igazából elég, ha megcsókolod és/vagy szexet kezdeményezel.
Ha jót nem tudsz mondani, ne mondj semmit.
Öleld és csókold.
"Már miért kéne egyszer kialakulnia a szerelemnek, és csak aztán jönni össze??"
Nem is tudom hogy fogalmazzak....talán azért, mert az a normális? Ez még eszedbe sem jutott?:D Minek jössz össze olyannal, akibe nem vagy szerelmes? Éppen azért vannak a randik, hogy megismerjétek egymást. Akár hetekig is lehet randizni, ha az kell, hogy kialakuljon valami. Nem kell egyből összejönni valakivel, vagy te ezt hogyan gondoltad? A mai generáció fordítva van bekötve, sajnállak titeket.
Bocs, de valahogy szerintem az emberben először szimpátia alakul ki, a szerelem meg utána, idővel. Persze érdemes tisztázni, ki mit ért az alatt, hogy valaki most összejött, vagy sem.
Én inkább azt sajnálom, aki minden kis bizsergést a bugyijában már szerelemnek hisz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!