Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "-Szeretlek! " "-Oké. " Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"-Szeretlek! " "-Oké. " Mit mondjak, ha a barátnőm mondja (és elvárná már, hogy én is mondjam), hogy "szeretlek", de én még nem érzem úgy, hogy szerelmes lennék?

Figyelt kérdés

Ha én is mondom neki, de épp nem érzem még úgy, akkor hazugság. Ha nem mondom, kínos helyzet.

Egyre inkább azt érzem, hogy kezdek szerelmes lenni, de még korainak érzem részemről. Ti mit tennétek? Tipp, tapasztalat?

2017. máj. 9. 09:07
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
60%
Ha nem vagy szerelmes, akkor a lányt ne nevezd barátnődnek! Ha nincs szerelem, akkor az max egy futó kaland, nem párkapcsolat. Manapság nagyon ritka az, ha valaki talál magának egy valóban hozzáillő párt. Ha a lány valóban szeret téged, megfogtad az Isten lábát! Ha nem vagy képes őt viszont szeretni, nem érdemled meg őt!
2017. máj. 9. 13:54
 12/23 anonim ***** válasza:
A férjem anno 1 hét után mondta, hogy szeret. Akkor én még nem voltam szerelmes. Megmondtam az igazat. "Most zavarba hoztál. Én még nem tartok itt. Nagyon jól érzem magam veled, de még nem igazán ismerlek, nem tudok neked ilyet mondani. Sorry." És megértette.
2017. máj. 9. 14:17
 13/23 A kérdező kommentje:

#10 Onnan, hogy mondta. :) Amúgy ismerős az érzés...

#11 Bocsi, de most újra akarod definiálni a "barátnő", és a "párkapcsolat" fogalmát? :o Onnantól számít neked párkapcsolatnak egy párkapcsolat, mikor mindkét fél részéről megszületik a szerelem??

Ha meg valakinél kicsit később jelenik meg, mert idő kell, mert minden kis fellángolásra nem mondjuk, hogy szerelmesek vagyunk, és két hetente másnak, akkor már nem is érdemeljük meg a másikat? Nekem inkább több idő után mondja a másik, hogy szeret, de abban legyen biztos, mint hogy dobálózzon a szavakkal, mert hát úgy illik az.

2017. máj. 9. 14:23
 14/23 anonim ***** válasza:

Lehetséges reakciók a szeretlekre, ha te még nem szereted:

Óóó, kicsim... csók

Csók

Csók

Csók

Igazából elég, ha megcsókolod és/vagy szexet kezdeményezel.

Ha jót nem tudsz mondani, ne mondj semmit.

Öleld és csókold.

2017. máj. 9. 20:03
 15/23 anonim válasza:
Minek jártok ha nem szereted? Tudom hogy nem minden esetben de a szerelem nem elöbb szokott lenni mint a kapcsolat? :D
2017. nov. 19. 22:30
 16/23 anonim válasza:
15-ös vagyok ha meg nem szereted igazán inkább várnál :)
2017. nov. 19. 22:32
 17/23 A kérdező kommentje:
#15 Már miért kéne egyszer kialakulnia a szerelemnek, és csak aztán jönni össze?? Az, hogy valaki szimpatikus, esetleg nagyon, nagyon szimpatikus, ezért ráhajtasz, az még nem szerelem legtöbb esetben. Ha meg igen, akkor a másik fél úgysem lesz szerelmes belég, mielőtt te felszeded...
2017. nov. 28. 20:58
 18/23 anonim válasza:
A mai értelmes generáció látod fiam ha a nő is elvárná hogy mondd akkor ne tedd fel nekem azt a kérdést hogy minek kéne szerelem amikor valaki jár valakivel...Ó édes istenem
2017. dec. 25. 23:22
 19/23 anonim ***** válasza:

"Már miért kéne egyszer kialakulnia a szerelemnek, és csak aztán jönni össze??"

Nem is tudom hogy fogalmazzak....talán azért, mert az a normális? Ez még eszedbe sem jutott?:D Minek jössz össze olyannal, akibe nem vagy szerelmes? Éppen azért vannak a randik, hogy megismerjétek egymást. Akár hetekig is lehet randizni, ha az kell, hogy kialakuljon valami. Nem kell egyből összejönni valakivel, vagy te ezt hogyan gondoltad? A mai generáció fordítva van bekötve, sajnállak titeket.

2017. dec. 25. 23:28
 20/23 A kérdező kommentje:

Bocs, de valahogy szerintem az emberben először szimpátia alakul ki, a szerelem meg utána, idővel. Persze érdemes tisztázni, ki mit ért az alatt, hogy valaki most összejött, vagy sem.

Én inkább azt sajnálom, aki minden kis bizsergést a bugyijában már szerelemnek hisz...

2017. dec. 29. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!