Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben az esetben ti küzdenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben ti küzdenétek?

Figyelt kérdés

Régóta tetszik egy lány, akit személyesen is ismerek. De vannak különböző problémák.

Ő 16 éves, én 20, egyetemen vagyok, tehát most 140km van közöttünk. A szüleim és az ő szülei nem jönnek jól ki egymással.

Ebben az esetben küzdjek érte vagy inkább hallgassak a józan paraszti eszemre? Van esély egyáltalán a párkapcsolatra? Nem tudom pontosan de talán van/volt neki kiszemeltje is, régen beszéltünk egymással, ez úgyszintén rárak egy lapáttal. Ja és igen, talán csak hétvégén tudunk találkozni, már eleve rossz lenne.

Amiért tetszik nekem, az nem a testi adottságai inkább a személyisége, ezért vagyok patthelyzetben, mert most ahol vagyok itt még nem találkoztam hasonló személyiségű lánnyal.

2017. máj. 6. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd. Hosszú távú úgy se lenne még egy 16 évestől. Max 1-2 év.
2017. máj. 6. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem olyan rossz csak hétvégente talizni, sőt! Kifejezetten jó táptalaj egy-egy hosszútávú párkapcsolatnak.

Engem ez a szülős sztori pont hidegen hagyna.

Az pedig, hogy miért tetszik a te magánügyed. Ha te úgy érzed, hogy tényleg rá van szükséged és tudnád szívből szeretni akkor mire vársz?

Ezer meg egy kifogást lehet találni mindenre.. El kell felejteni ezeket mert különben nem jutsz Á-ból B-be.

2017. máj. 6. 23:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Na hát akkor most fifty-fifty, ugyanott tartok :D

Igazából nem az, hogy most égek a vágytól, megáll a világ, ha nem lenne az enyém (nem akarok birtokolni senkit), egyszerűen csak hasonló cipőben járunk és ő műveltebb a többinél. Talán ez az ami hiányzik általában.

Azzal is tudnátok segíteni, hogy hol találkozhatok műveltebb lányokkal? Könyvtárt próbáltam már, ott vagy a könyvekben veszek el, vagy nincs olyan lehetőségem, hogy valakit leszólítsak. Eseményekre lennék kíváncsi főleg, van weboldal vagy bármi más, ahol lehet ilyen kulturális eseményeket követni?

2017. máj. 7. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Hidd el, sosem jó, ha a szülők nincsenek jóban egymással. Amúgy mi ez, Rómeó és Júlia sztorija? :)

Azért mondtam, hogy hagyd, mert sajnos, attól, hogy eszes a lány, még nagyon megvezethető lehet. És a szülei nem hinném, hogy jól állnának hozzád, ha kikezdenél a lányukkal.

Jó, én durvább dolgot követtem el az életembe és jobban pórul jártam ilyen téren, de!

Inkább hagyd. Komolyan mondom!

2017. máj. 7. 00:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Rómeó és Júlia? Na ne nevettess, azt a korszakomat már rég átéltem. :D Ja bocs, hogy azt hittem, hogy a hasonló emberek szoktak általában párkapcsolatot kezdeni (poén).

Egyébként köszi, szerintem nézelődök is inkább a saját kis helyemen, többet ér. :)

2017. máj. 7. 00:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Felejtős.
2017. máj. 7. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!