Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért viselkednek furcsán, bizonytalanul, és miért kerülik ha tetszik nekik egy pasi?
"Ha bedőltél az alakoskodásának"
milyen gusztustalan nőgyűlölő feltételezés ez hogy alakoskodás, ha kimutatja felém, hogy tetszem neki
állj már le öcsém, több tiszteletet a hölgyeknek te 16%-os nőgyűlölő csicska
"negyedórákra eltűnik a wc-be, majd visszajön nagyon kisminkelve, kirúzsozva"
le is hánynám szegényt :D
Kedves Kérdező!
Nagyon tetszik, az álláspontod ezzel a témával kapcsolatban, és kifejezettem jó pontnak vehető, hogy nem ítéled el, és nem is engeded, hogy elítéljék azt a nőt, aki a szóban forgó kérdésedben megjelent. Több kommentel nem értettem egyet, mert olyan dolgokat állítottak, amik számomra hülyeségek, egy nő ilyet nem csinál. Persze mindig vannak kivételek, és biztosan léteznek olyan nők is, akik elkövetik a leírt cselekvéseket valamint elfogadom az ő álláspontjukat is. De ami szemet szúrt azaz, hogy mindegyik válaszoló általánosít. Természetesen vannak kivételek, és mindig vannak olyan nők, akiknek eszébe se jutna ezeket meglépni egy férfival szemben, meg olyanok is, akik meglépik. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek el kell fogadni a másik álláspontját, mert szabad országban -és többségben- szabad világban élünk, ahol ki lehet mondani a véleményünket, anélkül, hogy megköveznének. De még is úgy érzem, hogy ahelyett, hogy ezt a tényt elfogadnánk, és betartanánk már amennyire tudnánk, még nagyobb ellentéteket kreálunk. És ez számomra elkeserítő, hogy képesek vagyunk ennyire gyűlölni, megvetni a saját fajtánkat azért mert más nemű illetve máshogyan gondolkozik.
Most hogy csak én gondolom ezt, és én lettem félre nevelve, meglehet. Elfogadom ezt a tényt, minden megtörténhet.
és ha azt mondja , hogy nem, de közben meg látom rajta, hogy tetszem neki?! na
ilyenkor van az, hogy a "nem" nem feltétlenül jelent nemet
nem csoda, hogy manapság ennyi degenerált "single" van mindkét nem esetében
azzal sem értek egyet, hogy "sz.pat", mert egy valamire való nőért igen is meg kell küzdeni (nem egy átlag nőről van szó, és én sem vagyok átlag férfi, hanem mind a ketten átlagon felüliek vagyunk szinte minden tekintetben)
" nagyon is tetszik neki a szitu" és ez miért baj? Miért baj, ha egy jóképű férfi (vagyis én), aki minden ujjára kaphatna nőt , anélkül hogy a kisujját mozdítaná egy ilyen karakterű nőt akar és a nő is megkaphatna bárkit, de neki sem kell "bárki" és tesztelik egymást?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!