Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők miért viselkednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért viselkednek furcsán, bizonytalanul, és miért kerülik ha tetszik nekik egy pasi?

Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 21:40
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Ha bedőltél az alakoskodásának"

milyen gusztustalan nőgyűlölő feltételezés ez hogy alakoskodás, ha kimutatja felém, hogy tetszem neki

állj már le öcsém, több tiszteletet a hölgyeknek te 16%-os nőgyűlölő csicska

2017. máj. 6. 21:16
 22/29 anonim ***** válasza:
62%

"negyedórákra eltűnik a wc-be, majd visszajön nagyon kisminkelve, kirúzsozva"

le is hánynám szegényt :D

2017. máj. 6. 21:16
 23/29 anonim ***** válasza:
47%
A 16% nettó értékválságot jelez, aminek ez egyik aktív szószólója vagy. Továbbá, én a NŐKET tisztelem és nem a "nőstényeket" meg a "hölgyeket", akik felé mellesleg nem gyűlöletet, hanem megvetést fejezek ki. Csicskák pedig azok, akiket az utóbbi kettő a farkánál, és/vagy az érzéseinél fogva megvezet, felhasznál. ("Nőstények" teszik ezt mint az állat, "hölgyek" próbálják művelten, kifinomultan). Azok, akik számára a nevetséges praktikáik és az önző, gátlástalan elismerés hajszolásuk, véget nem érő szeretet lejmolásuk érthetetlen, titokzatos, esetleg romantikus értelmet nyer. Akik még ezt a primitív egyszerűséget sem értve kérdéseket tesznek föl... Na, azok a valódi csicskák.
2017. máj. 7. 08:13
 24/29 anonim ***** válasza:
10%
Mert kerleltetik magukat. Nagymama ezt tanitotta nekik.
2017. máj. 8. 11:37
 25/29 anonim válasza:
100%
Azért mert szeretik ha a fiú küzd érte, és elérhetetlen lenni. Vagy azért mert fél, hogy rosszat tesz, izgul melletted, és bizonytalan, így furcsa, mert nem tudja, hogy mit tegyen.
2017. máj. 9. 18:24
 26/29 anonim válasza:
Azért mert félnek a visszautasítástól. És nem szeretnék, ha csúfot űznének belőlük, hogy neki éppen tetszik xy :))
2017. máj. 12. 14:15
 27/29 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nagyon tetszik, az álláspontod ezzel a témával kapcsolatban, és kifejezettem jó pontnak vehető, hogy nem ítéled el, és nem is engeded, hogy elítéljék azt a nőt, aki a szóban forgó kérdésedben megjelent. Több kommentel nem értettem egyet, mert olyan dolgokat állítottak, amik számomra hülyeségek, egy nő ilyet nem csinál. Persze mindig vannak kivételek, és biztosan léteznek olyan nők is, akik elkövetik a leírt cselekvéseket valamint elfogadom az ő álláspontjukat is. De ami szemet szúrt azaz, hogy mindegyik válaszoló általánosít. Természetesen vannak kivételek, és mindig vannak olyan nők, akiknek eszébe se jutna ezeket meglépni egy férfival szemben, meg olyanok is, akik meglépik. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek el kell fogadni a másik álláspontját, mert szabad országban -és többségben- szabad világban élünk, ahol ki lehet mondani a véleményünket, anélkül, hogy megköveznének. De még is úgy érzem, hogy ahelyett, hogy ezt a tényt elfogadnánk, és betartanánk már amennyire tudnánk, még nagyobb ellentéteket kreálunk. És ez számomra elkeserítő, hogy képesek vagyunk ennyire gyűlölni, megvetni a saját fajtánkat azért mert más nemű illetve máshogyan gondolkozik.

Most hogy csak én gondolom ezt, és én lettem félre nevelve, meglehet. Elfogadom ezt a tényt, minden megtörténhet.

2017. máj. 12. 14:37
 28/29 Stewie Griffin(real) válasza:
Hát kedves kérdező.... Számomra inkább úgy tűnik, hogy a szóban forgó hölgy szó szerint sz*pat téged és nagyon is tetszik neki a szitu. Ez nem arról szól, hogy tetszel neki. Mindig a legegyszerűbb módszer a célravezető. Kérdezz rá, hogy lenne e kedve beülni veled valahová munka után, vagy bármi. Legalább túl leszel rajta.
2017. máj. 12. 23:03
 29/29 A kérdező kommentje:

és ha azt mondja , hogy nem, de közben meg látom rajta, hogy tetszem neki?! na

ilyenkor van az, hogy a "nem" nem feltétlenül jelent nemet

nem csoda, hogy manapság ennyi degenerált "single" van mindkét nem esetében

azzal sem értek egyet, hogy "sz.pat", mert egy valamire való nőért igen is meg kell küzdeni (nem egy átlag nőről van szó, és én sem vagyok átlag férfi, hanem mind a ketten átlagon felüliek vagyunk szinte minden tekintetben)

" nagyon is tetszik neki a szitu" és ez miért baj? Miért baj, ha egy jóképű férfi (vagyis én), aki minden ujjára kaphatna nőt , anélkül hogy a kisujját mozdítaná egy ilyen karakterű nőt akar és a nő is megkaphatna bárkit, de neki sem kell "bárki" és tesztelik egymást?!

2017. máj. 13. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!