Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel szoktátok meglepni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel szoktátok meglepni szerelmeteket?

Figyelt kérdés

Én pl. gyertyafényes vacsival, forró habos fürdővel, masszázzsal, kis szép napot kívánó cetlikkel (rajta, hogy mennyire szeretem), szexi fehérneműben várom, stb.

Szeretnék ötletet meríteni, ezért kérdezem: ti mivel szoktátok meglepni párotokat, vagy nektek mi okozna örömet?

25/L

2017. máj. 4. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Vegyél neki egy mű..... ;)
2017. máj. 4. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
15%

Nem ismered a párodat, hogy minek örülne? Vagy miért nem kérdezed meg tőle?

(Ennyire életképtelen embereket...)

2017. máj. 4. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Abból lejött,hogy életképtelen vagy,hogy jde képes vagy beírni,hogy fehérneműben várod. Mással nem tudod eltekerni a fejét aztán a fehérneműs dolog annak a bizonyos dolognak a folytatása? Szanalmas. :)
2017. máj. 4. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Hú de gyökerek vagytok, válaszolók, aztaa rohadt. :D

Mint ha ti nem örülnétek annak, ha a csajotok szexi fehérneműbe várna, jó ég. A kérdező feltett egy tök normális kérdést, nem tudom miért kellett emiatt betámadni. Nyilván ismeri a párját, de vár új ötleteket.

Kérdező, a kis szép napos cetliken kívül szerintem ezek a legjobbak. Én azt annyira nem szeretem, kicsit túlzásnak tartom, nekem a párom jelenléte sokkal többet jelent, mint egy cetli, hogy szeret. Amúgy nyilván örülnék még kedvenc kajának, de gondolom a vacsiban az is benne van. Tényleg a legjobb dolgokat írtad le, szép sorban ezeket mondanám, meg hát persze a szexi fehérnemű csak egy ideig használatos ilyenkor.. :D 24/F

2017. máj. 4. 16:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Jézusom, ti ennyire nem szoktatok örömet okozni a párotoknak?

Nem vagyok életképtelen, csupán szeretnék ötleteket gyűjteni, amik a későbbiekben jól jöhetnek, amikből ötleteket meríthetek.

De gáz, hogy már egy ilyen egyszerű kérdésre is csak a nyomorék tudnak írni (oltogatni próbálni), válaszokat meg nem kapok.

2017. máj. 4. 16:27
 6/9 A kérdező kommentje:
4., köszi, legalább neked! :D
2017. máj. 4. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
2 sör a hűtőben meg emegy az anyjához hétvégére
2017. máj. 4. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Én olyasmivel szoktam meglepni amit ő szeret. Erotikus üzenetváltások, néha képek is. Elkészítem a kedvenc édességeiből valamelyiket, vagy veszek neki olyan csokit, nasit amit szeret. Szerveztem már olyan programot a haverjaival a szülinapjára amit még soha nem próbált de szerette volna és mondta korábban. Vagy a munkába vitt szendvicsei közé csomagolok egy kis cukorkát, vagy csokis kekszet. Volt gyertyafényes szeretkezés, egyszer akkor amikor fél éve voltunk együtt, és később a nászéjszaka is ilyen volt. Nála az ilyen szexi fehérneműk nem válnak be, neki az csak útban van. Szóval amikor meg akarom lepni ilyesmivel, akkor csakis meztelenül várom az ágyban:)

Te ismered a pasidat, neked kell tudni mit szeret.

2017. máj. 4. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt amugy hadd kerdezzem meg, h a parod mivel szokott Teged meglepni? M ha csak Te tepersz ennyire a meglepikkel, akkor az regen gaz...

en egyebkent most hoztam a paromnak 2 polot, m kulfoldon voltam es a parom szereti a sportos polokat. De mindig massal lepem meg. Van, h csak vmi egeszen apro dologgal, mint pl suti, vagy finom vacsi. Mi mar kinottunk a cetlis verziokbol :D

2017. máj. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!