Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, külsőre tetszenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, külsőre tetszenek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. máj. 3. 11:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Mű. Nem kell :)
2017. máj. 3. 12:28
 22/42 anonim ***** válasza:
0%
jó csaj, 7/10
2017. máj. 3. 12:39
 23/42 A kérdező kommentje:

ez átlag nappali smink

2017. máj. 3. 12:41
 24/42 anonim ***** válasza:
64%
Tipikus facebook szelfimester. Jónak néz ki külsőre. Belsőre nem valószínű, mert nem sajátítottam el a szelfikultúrát.
2017. máj. 3. 12:48
 25/42 A legrosszabb ***** válasza:
92%
Hány hét múlva látjuk N#p#sz#r.com-on, mint dubajozásra jelentkező "hölgyet"?
2017. máj. 3. 13:09
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz ez a nő...bocs, de egy nyávogós, plázamacskás szelfikirálynő, aki azt hiszi, hogy minden reggel az ő s.ggéből kel fel a nap...na erre mondjwk a férfiak, hogy egyszer jól megd.gnám, aztán dobnám, mint a koszos rongyot...
2017. máj. 3. 13:17
 27/42 anonim ***** válasza:
72%

Plázacicás, nem kellene smink, napszemcsi..és valahogy..áh nem!

Én a természetes szép aranyos lànyokat szeretem, azokat találom vonzónak, szexinek. :)

2017. máj. 3. 13:17
 28/42 anonim ***** válasza:
55%
Ez ribi?! Nem jön be a ribi létforma és stílus.
2017. máj. 3. 14:00
 29/42 anonim ***** válasza:
86%
A napszemüveg nélkül kép neked átlag nappali smink?:D Hát ez egyáltalán nem az, el vagy tévedve. Amúgy nagyon mű fejed van, vagyis az jutott eszembe közben hogy úgy nézel ki mint egy 40 éves aki meg van botoxolva és ki van retusálva. Nekem olyan szinten nem jön be ez a stílus hogy még szexre se kéne.
2017. máj. 3. 14:11
 30/42 anonim ***** válasza:
76%

Objektíven nézve amolyan átlagosnak mondanám arcra, némi esztétikai "sufnituninggal". :D

Egyébként nekem ennyi alapján nem jön be, mert túlzottan tipikus egyednek tűnik, azaz napi 100 kb. ugyanilyet látok, de szinte minden részletre megegyezőt, szóval kicsit sem egyedi, vagy tömegből "kitűnő" jelenség. Másrészt ellenszenvesnek látszik ez a típus, nagyon ritka, ha valaki így néz ki és szimpatikus.

DE, ez nyilván csak a külső alapján mondott vélemény.

2017. máj. 3. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!