Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, külsőre tetszenek az ilyen lányok?
2017. máj. 3. 11:28
11/42 anonim válasza:
pfff... visszaszívom az arcra-élvezést... bottal se!!!!
#6-os
13/42 anonim válasza:
Elég buta feje van! tipikus dugásra való csaj, képzeletben hallom a nyávogó hangját.
14/42 anonim válasza:
Nem rossz,de a terembe ahol eddzek na ott vannak igazi nõk.
Fullos,igényes,csinosak.
A nõ ott kezdõdik.
15/42 anonim válasza:
Olyan számító, golddiggeres tekintete van... nem tehetek róla, de nagyon munkálnak az előítéletek. A személyisége nagyon sokat nyomna a latba. Szerintem amúgy a manapság divatos vonalkód alkatú, ecsetfejű fiúkáknak ez a női megfelelője.
16/42 anonim válasza:
ránézésre nem valami magas IQ-val rendelkező leányzó lehet, de ki tudja...
24F
17/42 anonim válasza:
Amindenit neki. A fél arcot eltakaró szemüveget gyorsan rakd vissza!! Ne haragudj de szerintem ronda vagy. Az már csak hab a tortán hogy a szádat nem tudod becsukni az arcszerkezeted miatt. A szüleid véletlenül nem közeli rokonjai egymásnak? Csak mert valami genetikai problémát sejtek a háttérben.
18/42 anonim válasza:
Milyen "kedvesek" tudnak itt lenni egyesek név és kép nélkül.
19/42 anonim válasza:
Alapból nem lenne (lennél) rossz, de az összképen nagyon ront a rondán festett szemöldök, a szájtartás meg a smink az utolsó képen (nem tudom, hova készült a kép, buliba elmegy, de az én ízlésemnek oda is már túl sok a füstös szem meg ez a rikító rózsaszín rúzs együtt... de hétköznapra nem).
(plusz a 2. képen egy olyan ismerősömre emlékeztetsz, aki egy ilyen tipikus affektálós hótt buta plázap.csa volt)
20/42 anonim válasza:
# 9/18 Kettes vagyok. Nem kell, hogy rám nézzenek, mivel egyáltalán nem jönnek be. Mellékesen, van párom és olyan, aki nekem bejön. Azzal semmi bajom, ha másnak az ilyen lányok jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!