Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gyakori jelenség, hogy valaki annyira féltékeny, hogy rosszul lesz?
Csak ültem itthon és szenvedtem, a srácra gondoltam akibe szerelmes vagyok. Annyira ideges voltam, először csak sírtam aztán már toporzékoltam és végül éreztem hogy nagyon elgyengülök aztán ki kellett mennem a wc-re hányni.
Annyira ideges vagyok, hogy mással van egyszerűen nem bírom elviselni. A szívem megszakad miatta.
A sors iróniája, hogy régen ő volt oda értem viszont nekem volt barátom. Most neki van barátnője, amikor megismerkedtek mi is akkor kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz, de az a másik lány túl gátlástalan és nyomulós volt. Most együtt vannak és nem bírom elviselni már... Rosszul vagyok ha rá gondolok. Vagy 5 kg-t fogytam mert enni is képtelen vagyok már 2 hete rendesen. Hova vezet ez? Bármit kérne megtenném érte. Nekem csak Ő kell, és szebb vagyok mint a másik lány. Nem érdekel ha nagyképűnek gondoltok mert szebb vagyok, és 1000x jobban szeretném mint az a csaj. Nemtudom mit eszik rajta, miért nem engem választott. Mert az olyan hamar oda adta magát...
Valószínű kicsit más az értékrendetek a sráccal, és nem fogod lenyűgözni azzal, hogy szebb vagy. Senkinek nem fog kelleni hosszútávon egy féltékeny hisztis **csa, lehet bármilyen szép. Ha tényleg szép, akkor megdugják, és otthagyják, ha nem, akkor meg jön a folytonos relationship crisis, ha mégis talál egy balekot.
Két éve volt barátnőmmel laktam, és arra jöttem haza, hogy keresztbe fekszik az előszobában a földön. Kiderült, hogy annyira felhergelte magát, hogy rosszul lett és összeesett. Ő is Miss Hiszti volt amúgy, ki is tettem nem sokra rá. :D Kicsit félelmetes jelenet volt azért, amikor benyitottam a lakásba...
Nem rosszból mondom, keress meg egy pszichiátert. Ez a rosszullétig felhergeled magad történet komoly károkat tud okozni belül. Függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak,
ebből ki lehet "gyógyulni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!