Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátok vagyunk, lefeküdtünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátok vagyunk, lefeküdtünk egymással. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még ilyen helyzetben. Másfél éve ismerjük egymást, barátok vagyunk. Nála voltunk, beszélgettünk, filmeztünk, és megcsókolt. A többi jött utána. Nagyon jó volt vele a szex, de fogalmam nincs hogyan tovább. Nem hiszem,hogy szerelmes lenne.

Beszélnem kellene vele esetleg,hogy felejtsük el ami történt? Nem akarok beleszeretni, félek a csalódástól. Kb. össze vagyok zavarodva:)

Akinek van ezen a téren tapasztalata, szivesen elolvasom. Sokat segitene.

25/l

2017. ápr. 21. 21:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Akkor igy jártam:) Bár, azért lesz beleszólásom a dolgokba.

De egyébként ö nem egy vadbarom aki mindig csak a farka után megy. Jó barátok vagyunk. Majd kiderül mi lesz...

2017. ápr. 22. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:

25 vagy, elvileg tudsz kommunikálni ugye?

Itt a hétvége meg lehet beszélni kinek mi a benyomása ezekután.

2017. ápr. 22. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem, persze, ő nem olyan. Szokásos közhely.

Semmi gáz, alap, hogy a "barátok" összefekszenek. Tuti véletlen kezdett ki veled, nem csak megdugn akart, hiszen "barátok" vagytok.

2017. ápr. 22. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Jesszus, de elegem van már ebből a hozzáállásból, ami az előző válaszokat jellemzi: a csúnya, gonosz pasi kihasználja a naiv nőt, aki csak elszenvedi az egészet. Hiszen azt írja: "nagyon jó volt vele a szex". Akkor miért kell lesajnálni a kérdezőt?

Ha nem lesz belőle sírig tartó kapcsolat, akkor az már csak a pasinak lehet jó? Nem a középkorban vagyunk. A frusztrált, frigid károgók abbahagyhatnák a siránkozást.

2017. ápr. 22. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es, segítek, látom egyedül nem megy:

"Nem akarok beleszeretni, félek a csalódástól. Kb. össze vagyok zavarodva:) "

Szerinted ez mire utal? Könnyűvérű Sárikára, aki csak szopni vágyott?!

2017. ápr. 22. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!