Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar házasságot, se gyereket csinálni, de szeretem. Hogyan tovább?
A párommal több éve (7) élünk együtt. Ő 40 múlt, és 35.
Ez egy kerek szülinap mindkettőnk életében, reméltem valami előrelépést: lánykérés, gyerekvállalás.
De sajnos se elvenni nem akar, se gyereket csinálni.
Szeretem, de rossz, hogy a kapcsolatunk nem tud fejlődni, ugyanazokat a köröket futjuk: dolgozunk, eljárunk sportolni, utazgatunk, koncert, mozi.
Erőltetni nem akarom, de nem tudom elképzelni, hogy ha 3 vagy 5, esetleg 10 év múlva is így élünk, azt hogy fogom viselni.
Szakítani nem akarok, de hosszú távon így sem mehet.
Mit tegyek?
Ja persze, pontozzatok csak le.
Akkor csináltassátok fel magatokat, majd írjatok még ki ide 60 kérdést, hogy "Nem törődik velünk az apuka, mit csináljak??" - általában pont így kezdődnek az ilyen sztorik.
Egyszerűen csak tiszteletben kell tartani a másik akaratát, ennyi.
Szerintem nem kamu.
A kamuzók nem töröltetik a válaszok 2/3-át és kulturált válaszokat adnak.
És a kérdésedre:
Hát persze hogy tudta első perctől kezdve, nem most érte derült égből villámcsapásként, csak remélte, hogy a fickó meggondolja magát.
" csak remélte, hogy a fickó meggondolja magát."
és mikor erre írtam, hogy mennyire naiv és hogy fel kéne ébredni a meséből, még én lettem lehordva.
akkor lehet, hogy nem kamu, de lehet, hogy az, az itteni felhasználók már lehet, hogy tökélyre fejlesztették a h..lyeségeiket.
Minden lehetséges! :)
Csak az nem, hogy ez a pasi 7 év után nősül és gyereket "csinál" (a Kérdező megfogalmazása szerint)
De várjon rá, hátha ... :D
Csak nem az expasim nője vagy??
Nagyon hasonló a sztori,még az életkor is stimmel.
Ha az vagy,akkor azt javaslom dobbants! A pasi nem normális,és sosem lesz az. Te csak egy kis eszköz vagy,hogy jobb legyen az élete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!