Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar házasságot, se gyereket csinálni, de szeretem. Hogyan tovább?
A párommal több éve (7) élünk együtt. Ő 40 múlt, és 35.
Ez egy kerek szülinap mindkettőnk életében, reméltem valami előrelépést: lánykérés, gyerekvállalás.
De sajnos se elvenni nem akar, se gyereket csinálni.
Szeretem, de rossz, hogy a kapcsolatunk nem tud fejlődni, ugyanazokat a köröket futjuk: dolgozunk, eljárunk sportolni, utazgatunk, koncert, mozi.
Erőltetni nem akarom, de nem tudom elképzelni, hogy ha 3 vagy 5, esetleg 10 év múlva is így élünk, azt hogy fogom viselni.
Szakítani nem akarok, de hosszú távon így sem mehet.
Mit tegyek?
Csak egy mód van a szakítàs kérdezõ.
De kérlek ne,, csússzon be a baba" véletlenül.
Szakítsatok hidd el nem vagytok egymàshoz valók.
Én màr a randin letisztàztam,hogy én soha az életben nem akarok se csalàdot se gyereket,nekem nincsen rà szükségem,túl önzõ vagyok hozzá.
Ez így korrekt.
Ha új valakit próbálsz keríteni, akkor már 40 éves leszel, ami első terhességnek bőven nem ideális már.
Ezt eléggé elkúrtad.
"Kedves" Kérdező!
Kérlek hanyagold a továbbiakban a privát üzeneteket! Feltettél egy kérdés, leírtam a véleményemet, miszerint ha azt várod h megváltoztatja a véleményét a párod és hirtelen esküvőt és gyereket akar majd, akkor csak homokba dugod a fejed, mint az eddig eltelt 7 évben is. De ha neked ez megfelel, nekem mindegy! Max némi sajnálatot érzek, hogy ilyen ostoba emberek vannak, de a továbbiakban nem érdekel az életed.
Kérlek hanyagold a továbbiakban a privát üzeneteket!
blokkoltalak!
viszont te még mindig itt pörögsz az én kérdésemen.
ezen mosolygok csak...
Teljesen mindegy, mit mondunk, úgy is a szokásos lesz.
ja, hogy te egy médium vagy? :)
nem tök mindegy neked, hogy mi lesz velem?
mert engem nem érdekel, veled mi lesz, és nem várom el, h. téged izgasson, hogy velem mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!