Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két embert is szeretni?
A férfi akit szeretek akivel több mint egy éve vagyok szakítottunk és el kezdet találkozgatni egy másik nővel meg beszéltük hogy jön ma hozzám legyünk együtt probáljuk meg helye hozni a szakítás óta folyamatosan beszélünk mondta nem akar el engedni szeret engem én vagyok a jobb a fele csak a vilselkedésem ami taszítja amit tegyük hozzá meg érdemelt a sok hazugsága miatt és az a másik lány olyan mint én voltam a kapcsoltunk elején.
ma fel keltem kérdeztem hogy jön e el mondta nekem hogy tegnap éjjel le feküdt a másik lányal és lássam be nekünk ez már nem megy együtt mondtam neki akkor el köszönök azt mondta nem enged el mert szeret én vagyok a jobb fele ismét le írta mondtam neki hogy mit vársz tőlem
ere be nyögi nekem hogy nem tudja mit érez
most mit csináljak harcoljak érte ? vagy inkább hagyjam ?
Lehet.Még nem tapasztaltam én sem hittem benne, de lehet.
L
Lehet sokkal többet is.
Én az összes jó nőt szeretem, imádom.
tudom hogy rossz a helyes írásom
ezt nem kel a szemere vetni gyakoroltam sokat de sajnos nem tudok helyesen írni papírom is van róla
tudom hagyni kéne de valami vissza tart szeretem én is az baj :(
Na! Szuper! Még nem ötös, de fog ez menni! Az egybeírás-különírás a legnehezebb része a magyar nyelvnek, úgyhogy dicséretes.
Azt a fiút pedig felejtsd el, ha egy hétig kibírod, hogy nem beszélsz vele, már könnyebb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!