Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a meglátásotok, tapasztalatotok a különböző társadalmi rétegből származó-, eltérő szellemiségű párkapcsolatokról?
"valaki emiatt nem jönne össze valakivel aki amugy nagyon tetszik nek??Undorito de nagyon."
De, összejöttem vele, mielőtt teljesen megsemmisülnék a szemedben. :). Amolyan ismerkedős fázisban vagyunk, és ezeket a különbségeket leszámítva mondanám, hogy amúgy találunk is. De érzek olyasmit, mintha egy folyó két partján állnánk, és onnan néznénk egymást. Ezért fogalmaztam meg ezt a kérdést, mert a kilátásainkra vagyok kíváncsi - más emberek tapasztalatai alapján. (Persze nem mások véleményére akarom alapozni az életemet, de azért fontos más szemén keresztül is látni néha helyzeteket.)
# 10
Inkább te vagy az undorító, amiért összeállsz egy putris cigánnyal.
128 az IQ-m. Két szakot ott hagytam, és nem igazán tervezek visszamenni az egyetemre. Egy érettségim van, meg egy felsőfokú nyelvvizsgám.
21/F
Nem tudom #14-et miért pontozták le, pedig én is pont így gondolom...
Az iskolázottság, a különböző társadalmi réteg, vagy éppen a származás sem jelenthet kizáró okot, ezek simán áthidalhatóak, megoldhatóak. Pl nekem van diplomám, de nem várom el hogy a másiknak is legyen, volt már gyári munkás barátom, aki nagyon is értelmes volt... De amiket írtál azok nem egészen ezek, azok tényleg alapok. Engem pl nem érdekel a másik végzettsége, keresete, de igazából a származása sem, az viszont hogy nem tudunk normális, komolyabb témákról beszélni, csak hétköznapiakról, valamint hogy ő csak egyik napról a másikra éljen, ne legyen semmi elképzelése célja, csak úgy éljen a nagyvilágba, hogy "majd lesz valahogy", az nálam nem működne sokáig. Egy ilyennel hogyan? A más családból, pl nálunk is az van, hogy az ő anyja komoly háztartást vezet, még az enyém utál főzni is (nem is nagyon szokott), ebből következően én sem tudok, az is kompromisszumokkal szerintem megoldható (majd megtanulok). Bár még nem élünk együtt, nem tudom hogyan lesz, ha majd igen, de szerintem ez megoldható.
Viszont mi bármiről tudunk beszélni, a legmélyebb, legelvontabb, vagy igen komolyakról is, mindkettőnk célja, életfelfogása, értékrendje hasonló, mégha az érdeklődési körünk el is tér. Ezek viszont számomra felülírják az egyéb társadalmi problémákat, mint ugye a nő szerepe (bár ebből tuti sok vita lesz, mint ahogy van is, de ő se beton, meg én se), vallás, vagy azt hogy származásilag mi elég fura pár vagyunk -szerintem :)
N
15ös:legalább kompenzálsz nyelvvizsgával,vagy valamivel.Mert ha csak ott hagytál volna 2 egyetemi szakot,azt mondanám,lusta dög vagy.
A témához annyit,hogy ha szimpatikus az illető kívl-belül,akkor nem nézem,hogy milyen papírja van,de ha nagyon más a háttér és ő xarna az egész kapcsolatba,akkor otthagynám. Volt már nagyon különböző háttérre példa és egyedül én voltam,aki próbált alkalmazkodni,míg a másik felen nem láttam. Szerintem annak való ilyen kapcsoalt,aki beéri azzal,hogy csak ő alkalmazkodik a végtelenségig,bár van arra is példa,hogy midnkettő fél csiszolódik egymáshoz.
23/N
tapasztalatom nincs, mivel eddig még diplomás nő nem állt velem szóba kapcsolat vagy ismerkedés céljából.
De azt látom a környezetemben, hogyha a nő tanultabb a kapcsolatban, akkor az a kapcsolat nem lesz sírig tartó.
Ha a férfi tanultabb, akkor már sokkal több esély van rá.
58/nő diplomás értelmiségi
28/F szakmunkás- vállalkozó
Kiválóan működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!