Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek valakit, de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek valakit, de van barátom. Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki az évfolyamtársam és volt már köztünk ez-az, de most van barátom és azt érzem, hogy a mostani barátom nem szeretem annyira mint őt. Mit tegyek? Az a baj, hogy ő már szerintem azok után, hogy nem őt választottam rám se néz. És a mostani barátoméknál lakom.

Help! 18/L

2017. ápr. 13. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
7%

Ezek a fránya döntésképtelen helyzetek....akkor segítek neked egy alternatívával. Ha két szék közt a pad alá esel, én szívesen foglalkozok veled, ha ez megnyugtat. ^^

30/f

2017. ápr. 13. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenesetre bármi is lesz a másik sráccal a barátodat hagyd ott mert nem létezik olyan, hogy az egyiket jobban szereted mint a másikat. A jelenlegi barátod vagy kapcsolat függőségből vagy egyéb más okokból csak kihasználod, de nem szereted aminek így egyáltalán nincs értelme ne húzd szegény ember idejét.
2017. ápr. 13. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Miért laksz ott?

Ha nem szereted, akkor mindentől függetlenül szakítani kellene addig, amíg nem lesz rosszabb. Most még szépen le tudod zárni.

Aztán miután szakítottatok megpróbálhatod a másik sráccal.

A lakhatást viszont már előtte meg kellene oldani.

2017. ápr. 13. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja, hagy ott inkább a pasidat, mert jobbat érdemel... most nem azért, hogy rossz ember lennél, csak jár neki a boldogság. Bár nem értem, hogy minek kell összejönni valakivel, ha nem is szereted és még ott is laksz.

Hova valósi vagy?

2017. ápr. 13. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Szeresd a barátodat. :)
2017. ápr. 13. 18:17
 6/7 Költőnő? ***** válasza:
Hát ez elég érdeknek tűnik.
2017. ápr. 13. 18:21
 7/7 Szergej55 ***** válasza:
Az, hogy szerelmes vagy meg valakit jobban szeretsz nem esik egybe. Főleg hogy nem is ismered a tagot.
2017. ápr. 13. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!