Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tulajdonságokkal van esélyem párkapcsolatra? Illetve nekem nagyok az elvárásaim?
Először magamról:
- nagyon tudom szeretni a másikat, imádok ölelkezni, hűséges vagyok
-Nagyon ritkán iszom,cigizni nem cigizek
-fekete, hosszú hajam van 😂
- imádok nevetni, jó a humorérzékem(szerintem)
- nem vagyok beképzelt, egoista, önző, szeretek a barátommal kompromisszumot kötni
- nem vagyok annyira félénk,csak egy kicsit
- imádok sütni, főzni, takarítani
- szeretem a barátomat néha meglepni valamivel
- imádom a régi filmeket, meséket is
- imádok kirándulni
- imádom az állatokat
- imádok izgalmas dolgokban benne lenni
- imádok új dolgokat kipróbálni
Elvárásaim:
a barátom ne legyen alkesz, önző, bunkó, agresszív, legyen humorérzéke egy kicsit, szeressen, tiszteljen, becsüljön,ne hazudjon, ne csaljon meg,szeresse valamennyire az állatokat, és szeressen kirándulni néha :)
Szóval? :D 22/L
Szóval cska simán introvertált vagy.
Ez egy társkeresési hirdetés amúgy?
"Ha találkozol valakivel, aki megfog, működik a kémia oda vissza, akkor ezek a dolgok olyan gyorsan kiesnek a fejedből, ahogy csak kell."
Puff, és így lesznek a rossz kapcsolatok!
Egy egészséges lelkületű embernek van annyi önismerete és tanult annyit a tapasztalataiból, hogy tudja, hogy nagyjából milyen ember illik hozzá. Emellett tisztában van azzal, hogy nem hatékony 100,00%-os megfelelést sem elvárni, így nem is teszi. Valamennyi eltérés belefér. De ha totál félredobja azt, amit addig hitt, akkor vagy rossz az önismerete, vagy rövid idő után a kapcsolat átmegy kínlódásba, amikor előjönnek azok a dolgok, amik nem a kémián múlnak. Mert a kémia nem elég.
"imádok ölelkezni"
Ez pl. egy idő után könnyen sokká tud válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!