Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes értékű párkapcsolat gyerekvállalás nélkül lehet?
Figyelt kérdés
vannak köztetek olyan pasik, akik bár párkapcsolatban/házasságban élnek, de mégsem akarnak gyereket soha?
(úgy, hogy nincs eü. oka se nálatok, se a párotoknál, csak nem akartok, és pont.)
ha igen, milyen okokból nem akartok?
2017. ápr. 12. 03:17
1/4 anonim válasza:
Sokáig hittem, hogy lehet. Másnak lehet, hogy működik, nekem eljött az idő, amikor rá kellett döbbennem: tartalmatlanul elpocsékoltam életem nagyobbik felét. És ez rohadtul nem jó érzés. Az igazi gond a háttérben az, hogy a nő még mindig nem akar, és ő már nem is fog.
3/4 Költőnő? válasza:
Jelen. Nincs, nem is lesz. Nekünk a család az más fogalom. Mi egymásnak a legfontosabbak, egy külön egység. Nincs késztetés, annyira alapból nem vagyunk oda a gyerekekért, nem voltak előttünk jó minták sem. Így sztem érthető, hogy nincs vágyunk rá.
4/4 anonim válasza:
Az én párom is ilyen volt. Makacsul mondta h ő nem akar éa ha teherbe is esek akkor ő nem akarja majd nem áll készen rá stb.. aha aha :D Valamilyen oknál fogva még fogamzásgáló mellett is teherbe estem. Ritka az esélye de lehet. Amikor megtudta kiakadtt de az első ultrahangnál amikor meghallotta h ver a kicsi szive elsírta magát és határozottan kijelentette h ő szeretné ha megszületne. Most a 4 hónapos kislányunkkal élünk és az esküvönk nyáron lesz. Tehát szerintem minden férfi életében eljön egy pont amikor készen áll az apaságra és mindennél jobban akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!