Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretek valakit, akkor miért teszek bántó megjegyzéseket a külsejére?
Fél éve vagyunk együtt a barátommal (ő 37 éves, én pedig 25 éves vagyok). Elég nagydarab (123 kg), de én sose tettem a külsejére semmilyen bántó megjegyzést. Időnként rájön az 5 perc és állítása szerint viccből, elkezd beszólogatni olyan dolgok miatt, hogy pl. hullik a hajam, vagy horgas az orrom...
Tudom, hogy ez most nagyképűen hangzik, de saját bevallása szerint is nőbe sokkal jobban nézek, mint ő pasiba (160 cm magas vagyok, 56 kg, átlagos testalkatú, az arcom sem csúnya, meg jóval fiatalabb is vagyok nála). Úgyhogy nem értem, miért bánt ilyenekkel?
Hát az ilyen általában két okból adódik:
1) Nincs megelégedve saját magával és igy vezeti le ezt a fusztrációt, hogy másokat támad
2) Nem szeret, mert oylan nincs, hogy szeretek valakit és közben utálom a külsejét. Azért van valaki együtt a másikkal, mert külsőleg és belsőleg is megfogta.
fotózd le őt meztelenül a 123 kilójával, és tedd elé a képet... ez hatna rá!
"bírom" mikor azok a pasik a leginkább fikázósak és nagyigényűek a csajok külsejével kapcsolatban, akik vagy dagadtak, vagy rondák, vagy tök átlagosak.
Hmm... ez érdekes.
Amikor sértő dolgokat mond, akkor mire is van szüksége, mit szeretne elérni vele?
Szóval ez valami játszmázás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!