Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szeretek valakit, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretek valakit, akkor miért teszek bántó megjegyzéseket a külsejére?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal (ő 37 éves, én pedig 25 éves vagyok). Elég nagydarab (123 kg), de én sose tettem a külsejére semmilyen bántó megjegyzést. Időnként rájön az 5 perc és állítása szerint viccből, elkezd beszólogatni olyan dolgok miatt, hogy pl. hullik a hajam, vagy horgas az orrom...

Tudom, hogy ez most nagyképűen hangzik, de saját bevallása szerint is nőbe sokkal jobban nézek, mint ő pasiba (160 cm magas vagyok, 56 kg, átlagos testalkatú, az arcom sem csúnya, meg jóval fiatalabb is vagyok nála). Úgyhogy nem értem, miért bánt ilyenekkel?

2017. ápr. 11. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát az ilyen általában két okból adódik:

1) Nincs megelégedve saját magával és igy vezeti le ezt a fusztrációt, hogy másokat támad

2) Nem szeret, mert oylan nincs, hogy szeretek valakit és közben utálom a külsejét. Azért van valaki együtt a másikkal, mert külsőleg és belsőleg is megfogta.

2017. ápr. 11. 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert paraszt. Visszaszólnék, hogy köszi drágám, én jól megvagyok a horgas orrommal, de ha téged zavar, dobj meg pár millával, és megcsináltatom neked.
2017. ápr. 11. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

fotózd le őt meztelenül a 123 kilójával, és tedd elé a képet... ez hatna rá!

"bírom" mikor azok a pasik a leginkább fikázósak és nagyigényűek a csajok külsejével kapcsolatban, akik vagy dagadtak, vagy rondák, vagy tök átlagosak.

2017. ápr. 11. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alapján azt hittem te kritizálod a barátod. Hát,ahogy már írták, valószínűleg a frusztrációját rajtad vezeti le. Ez azonban gond. És ha erre képes valószínűleg nem szeret eléggé. Azért én rákérdeznék: "most ezt kritikának szántad?" Lehet, hogy fél attól, hogy lecseréled egy jobb külsejű férfire. Magyarázd el neki könnyebb lenne szeretned, ha kedvesebb bókokkal látna el.
2017. ápr. 11. 14:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen tipikus magyar pasi szűrét rég kiraktam volna a helyedben. A kinézete gáz,igénytelen,de egy normálisan kinéző nőt oltogat. Mondjuk sajnos gyakori az ilyen itt,alkattól függetlenül.
2017. ápr. 11. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy hozzád való az a bunkó melák. És semmi baj nincs az orroddal!
2017. ápr. 11. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyikőtök sem érett igazán lelkileg egy komoly kapcsolatra: párod azért, mert nem tud viselkedni egy nővel, te pedig azért, mert ezt nem ismered fel, hanem még 25 évesen is a kilogrammos témákon lovagolsz. Te Nő: nem ettől leszel Boldog!
2017. ápr. 11. 16:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert egy manipulatív majom.Ki akarja nyírni az önbecsülésed annyira amenyire csak lehet.Ne hagyd,menekülj,nem szabad rajta csimpaszkodnod.
2017. ápr. 11. 16:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Viccelődik csak, de elég rosszul. Rá kell szólni komolyan, ha nem hagyja abba rögtön és örökre, akkor van probléma.
2017. ápr. 11. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Hmm... ez érdekes.

Amikor sértő dolgokat mond, akkor mire is van szüksége, mit szeretne elérni vele?

Szóval ez valami játszmázás?

[link]

2017. ápr. 11. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!