Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom kamionos, szeretnénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kamionos, szeretnénk majd gyereket, de nem magamnak akarom szülni, más is volt már így?

Figyelt kérdés

Van hogy minden masodik hetvegen itthon van, van hogy 3 het, nagyon szeretem, de fèlek hogy magamnak szülnèm a gyereket. Nekem ez nem tetszik, vele akarom majd nevelni, nem akarom hogy a gyerek apa nèlkül nevelkedjen.

Járt már így valaki?

2017. ápr. 10. 12:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

En is igy nottem fel, hogy edesapam kamionozott. Szeretnem ha a mi gyerekunk nem "egyedul" nohetne fel hanem egyutt nevelnenk. Remelem lesz majd mas alternativa. Nagyon nehez lenne a ferjem nelkul gyereket nevelni. Van támaszom itt a csaladom, de az megsem olyan mintha ketten osztoznank a nevelesben.

Bence! Itthonrol jar dolgozni kulfoldre.

2017. ápr. 10. 22:11
 12/16 Bence_ ***** válasza:

Akkor tényleg az marad, hogy valami másba kezdtek.

Kint dolgozni ahol "csak" párnapos fuvarok vannak.

2017. ápr. 11. 07:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Kamionos? Akkor szamolj vele, h van meg 2-3 "parja"mas varosokban, akiket szinten 2-3 hetente lat es szinten csaladrol almodoznak.
2017. ápr. 11. 08:07
 14/16 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Tényleg nem könnyű a mai Magyarországon jól fiztető állást találni és sokszor a kamionosok sem csinálják azért ezt a munkát, mert annyira szeretik. Tényleg kellene majd neki keress, vagy együtt keressetek olyan munkát, amellyel hasonló jó fizetést lehet kapni. A magyar szerelmi kapcsolatok és házasságok 90%-a pont emiatt kell komoly áldozatokat hozzon. Meg kell bezséljétek azt is, hogy mennyi évig szeretné/bírja ezt csinálni.
2017. ápr. 11. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
13-as, attól függetlenül, hogy te nem tudsz róla, de vannak komoly családcentrikus férfiak is, többek közt a kamionos munkában, nem mindegyik az a surmó, olcsó gondolkodású.
2017. ápr. 11. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Egy bitumentöltőn dolgozom egy finomítóban, ahol nagyon sok kamionsofőr megfordul. Gyakran beszélgetek velük és piszok kemény szakma, rengeteget vannak úton. Gyakran rajtuk kívül eső okok miatt akár napokig rostokolnak egy helyben.
2017. ápr. 11. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!