Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kamionos, szeretnénk majd gyereket, de nem magamnak akarom szülni, más is volt már így?
Van hogy minden masodik hetvegen itthon van, van hogy 3 het, nagyon szeretem, de fèlek hogy magamnak szülnèm a gyereket. Nekem ez nem tetszik, vele akarom majd nevelni, nem akarom hogy a gyerek apa nèlkül nevelkedjen.
Járt már így valaki?
Ahogy az 1-es írta, KERESS olyan munkát a párodnak, amivel a megszokott színvonalat tartani tudjátok, - sőt, valamivel többet, mert egy gyerek nem két fillér - és 8-4,30-ig kell csak dolgoznia.
Ő ezzel a keresgéléssel nem tud foglalkozni a munkája mellett, tehát neked kell.
Én megértlek, nem vagy könnyű helyzetben, de sajnos ilyen az élet!
Valamit, valamiért!
Vele kellene ezt megbeszélni....
Jogos az aggodalmad egyébként.
Ismerek nőket akik kamionos feleségek, gyerek is van, bírják egy darabig...de szenvednek. Van aki már megcsalta a férjét, van aki még hűséges, még....
Ilyen életet akarsz?
Beszélj vele komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!