Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi számotokra a top 3 tulajdonság, ami egy férfinél számotokra elengedhetetlen?
Figyelt kérdés
Írhattok többet is, de fontossági sorrendben. Korotok is érdekelne, nem azért, mert ez alapján diszkriminálok, csak kornak megfelelően az igények is változnak.2017. ápr. 9. 17:13
1/18 anonim válasza:
Nincs ilyen.3 barátom volt, mind különböző, a kisugárzás tetszett meg ,megvolt a szimpátia.
L
2/18 anonim válasza:
Szóval, lehet bármilyen ha nincs meg a kémia, akkor nincs meg.
Amúgy is.Most írjam, hogy kedves, megértő? Millió ilyen van mégis jóban vagyok, vagy öttel.Tehát hülye megfogalmazás.Viccest is lehetne írni de az is relatív....
3/18 anonim válasza:
ragaszkodo monogam huseges bujos...de megis rosszfiu nagy db tetovalt kopasz...jelen..33f...
4/18 anonim válasza:
Külseje, megbízható, becsületes, gyakorlatias, ezermester, nyitott személyiség.
38N
5/18 anonim válasza:
Kölcsönös vonzalom, udvarias, megbízható, okos, intelligens, nyitott személyiség 37N
6/18 anonim válasza:
Vonzó, kiegyensúlyozott, intelligens, őszinte, empatikus, céltudatos, humoros.
37N
7/18 anonim válasza:
Empátia, intelligencia és kölcsönös vonzalom.
8/18 anonim válasza:
Ja, lemaradt hogy ez nem fontossági sorrendben van, ezek egyformán fontosak nekem. 30 éves vagyok.
9/18 anonim válasza:
azta mennyi 30as nő :) azt se tidom kire irjak :)
10/18 anonim válasza:
"rosszfiú, aki majd miattam megváltozik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!