Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérintődtem egy nő által, de élettársam van. Mit tegyek?
Teljesen váratlanul történt az egész, nem terveztem becsajozni, hiszen van egy párom évek óta.
Aztán berobbant az életembe, és nagyon gyorsan történt minden: néha úgy érzem, még elég erős vagyok, és hajszál híján sikerül megúsznom, hogy beleszeressek, máskor meg azt érzem, már menthetetlen vagyok, és szerelmes.
Ennek ellenére nem csaltam meg a páromat, nem történt köztünk (még) semmi.
De szenvedek, ábrándozok róla, gondolok rá...
Mit tegyek?
Ami még lényeges:nem érzem magam elég erősnek, hogy újra kezdjem valakivel (Vele), sok csalódáson vagyok túl, tehát a józan ész azt mondja, hogy ne, ne, ne... de elfelejteni sem tudom... a párommal már rég nem vagyok valami happy.
nincs feleségem, sőt, hivatalosan élettársam sincs, barátnőm van, akivel együtt élek.
szerintem van önismeretem: hogy nem vagyok boldog, azt például már felismertem.
kösz, hogy 16 évesen osztod az észt, várják még 10-20 évet, amíg tapasztalsz is a felnőttek világából vmit.
öreg, te már csak tudod!
vegyél vissza az arcodból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!