Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi által választjuk meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi által választjuk meg a társunkat?

Figyelt kérdés

Vagyis a párotok/exetek milyenek voltak olyanok mint ti vagy pont az ellenkezője ?

Hasonló a hasonlót vonzza vagy épp az ellentétek vonzzák egymást ?

2015. jún. 17. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Is-is. Kell a hasonlóság és kell a különbség is, de úgy, hogy az ne kibékíthetetlen ellentét, hanem kiegészítse egymást. Ha teljesen ugyanolyan a két ember, akkor vagy unalmassá válik a kapcsolat vagy az őrületbe kergetik egymást, ha teljesen különbözőek, akkor meg nem tudnak hosszú távon együtt élni és kompromisszumokat kötni.
2015. jún. 17. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

A mi esetünkben is-is. Igazából nem tudom eldönteni. Bizonyos dolgokban nagyon hasonlítunk, főleg abban, hogy általánosságban mit jelent az élet számunkra, érdeklődési körünk, beállítottságunk is hasonló, illetve az értékrendünk, az, hogy mit tartunk igazán fontosnak.

Ugyanakkor én világéletemben csendes típus voltam, inkább visszahúzódtam, csendesen megfigyeltem, nem igényeltem a középpontban lenni. Bizonyos esetekben képes vagyok aktív résztvevő lenni, és szeretek is, de talán a környezetem is olyan volt, hogy nem bontakozhattam ki igazán. A barátom mégis azt az oldalamat ismeri (a másik mellett), hogy be nem áll a szám, és minden hülyeségről órákig tudok beszélni.

Ezzel szemben a barátom a társaság központja és mozgatórugója volt mindenhol (ahol jól érezte magát), szervezkedett (ahhoz nekem nincs érzékem, mert nehezemre esik másokat irányítani), nagyhangú. És ez nekem nagyon imponált (az előző fiúk, akik tetszettek nekem, ők is ilyen típusúak voltak). Aztán, amikor igazán megismertem, kiderült, hogy érzékeny, nagyon tud szeretni, nagyon mély érzelmei vannak, és nem is mindig olyan nagyhangú. Ami még jobban imponált (és ezt kerestem más fiúkban is, csak eddig sose jutottam el ezelőtt az ismerkedésben:D)

Azaz valahogy a külső benyomás alapján is egymás "ellentettjei" vagyunk, és a kettőnkre tartozó kapcsolatban is, csak pont fordítva. Ezzel pedig szerintem pont kiegészítjük egymást. (Persze, azért én vagyok a lány továbbra is a kapcsolatban, magunk közt is én vagyok általában a "gyengébbik nem", csak az arány más.)

18/L

2015. jún. 17. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én tartós kapcsolatot csak olyannal tudtam kialakítani, akivel vannak ellentétes, vagyis inkább egymást kiegészítő, vagy ellensúlyozó tulajdonságaink, de az értékrendünk, a jövőre vonatkozó elképzeléseink hasonlóak és érzelmileg is hasonlóak az igényeink.
2015. jún. 17. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!