Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha páromnak megteszek szinte mindent amit kér, de mégsem tisztel és nem kezel nőként, nem foglalkozik velem és egyes fontos ügyeimmel, nem áll ki mellettem, hol rontom el?
Sajnos több 28-36 éves férfinál is ezt tapasztaltam és úgy érzem, hogy valamit elrontok, vagy nem teszek meg egy fontos lépést önmagammal szemben a kapcsolaton belül, tényleg nem tudom hol rontom el. Próbáltam beszélni erről több alkalommal a párommal, de mindig felszínes, egy szavas, motyogó, sokszor elterelő válaszokat kapok, amelyeken nem akar változtatni.
Pár jó tanácsot szeretnék kérni ezzel kapcsolatosan (leginkább viselkedést illetően, mit tudnék megtenni) azért, hogy egy esetlegesen új kapcsolatban mire figyeljek. Megkérlek Titeket, hogy ne kritizáljatok engem, csak segítsetek pár tanáccsal.
Köszönöm a komoly válaszokat.
"Ha páromnak megteszek szinte mindent amit kér, de mégsem tisztel"
Tapasztalatból mondom, hogy nem szabad ugrálni egy férfi miatt sem! Ez a dolog csak akkor van rendben, ha ő is mindent megtesz érted!!! Ha nem, akkor sajnos csak kapcarongynak fog kezelni...
Én azt javaslom, hogy állj ki magadért, és tiszteld meg magadat annyira, hogy nem alázkodsz meg.
28/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!