Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a vêkony (úgymond törékeny) fiúk a nagydarab husi csajokat kedvelik?
Van egy lány ismerősöm, akit egy nála jóval kisebb pasi vett el feleségül. Kicsit furán nézmek ki egymás mellett: jó kis testes csaj, pici pasi...
Én is husi vagyok és jó magas is, 184 cm. Nem tudok elképzelni magam mellett egy ilyen pici pasit. Ezt persze minden előítélet nélkül mondom, bocsi ha valakit esetleg megbántok ezzel. Viszont szerintem abban egyet értünk, hogy enyhén szarul festenék egy 155 cm, vékony testalkatú csávóval...
Kinek mi tetszik.
Nekem tök mindegy kinek milyen a párja, én a saját alkatomhoz hasonlóakhoz vonzódom, vékony, alacsony esetleg középmagas pasikhoz.
Égőmeszelő nem kell, sámlival járkáljon az aki akar. :)
Persze h nem ez alapján választanék! Nem a külső alapján teszem függővé az ilyen dolgokat!
Csak érdekesnek találom, hogy az ilyen pasik sokkal jobban szeretik az ilyen típusú csajokat!
Mondjuk esetemben ez totál mindegy, mert én se ilyennek, se olyannak nem kellek... :D 25/L
Megalkuvás, nem mindenki kaphat vékony karcsú, de még csak átlagos lányt, így maradnak a testesebb lányok nekik.
De olyan is van aki meg pont az ilyet szereti.
Szerintem tök mindegy ha boldogok! Én 174 magas vagyok ás elég duci. A párom 192cm és picikét duci inkább átlag. Szerintem nem nézünk ki furán, de bevallom soha nem foglalkoztam ezzel mert nem is érdekel.
Nem kell beleilleni a sztereotípiákba h boldog legyél!
Nem tufom, azén ismerősi, baráti körömben van ilyen is, olyan is, de egyértelműen a vékony pasi- vékony csaj van többségben.
Ami engem illet, nevezzük sportosan vékonynak az alkatomat, sosem jönnék össze duci csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!