Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemre épülhet barátság?
Figyelt kérdés
Ha az egyik fél szerelmes a másikba és a másik tudja is és így akarnak barátok lenni az lehetséges-e2017. ápr. 2. 09:45
1/5 anonim válasza:
Nem. Ha mindkét fél szerelmes volt, de elmúlt, még lehet barátság a dologból (nálam működik), de ha valamelyik még szeret, akkor kizárt a barátság.
2/5 anonim válasza:
Igen, de nehéz. Viszont, ha kölcsönösség alakul ki és kapcsolatba fordul a dolog, akkor stabilabb/hosszabb lesz, mint egy szerelem első látásra jellegű. Szakítás esetén komoly eséllyel marad meg a barátság.
30/f
4/5 anonim válasza:
A két fél megfelelő érettsége esetén egy kölcsönös szerelem is könnyen szelídülhet barátsággá, de ez mindig nagyon pengeélen tánc...
Ha egyoldalú a szerelem, akkor nem valószínű, szerintem.
5/5 anonim válasza:
Tapasztalatból írok, velem pont ez történik lassan 4 hónapja. Kapcsolatnak indult, de végül egy másik lánnyal jött össze. Először kértem, hogy egy ideig ne beszéljünk, de alapból nem tudtuk elkerülni egymást, szóval kb másfél hét után újra elkezdtünk beszélgetni, ez volt 2 hónapja. Őszinte leszek, vannak hullámvölgyek. Általában nem zavar, meg az se, hogy megállás nélkül flörtöl velem (kíváncsi a reakcióimra, már hozzászoktam), csak mikor napi szinten órákat beszélgetünk meg felhív, akkor azért mégis ott van a remény. Utána persze órákra eltűnik, mert a barátnőjével találkozik és tudom, hogy ennek nem kéne zavarnia és már túltettem magam (nagyjából), de mégis frusztrál. Szóval csak óvatosan az ilyen barátságokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!