Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már tapasztaltatok ilyet? Randin olyan forró volt a srác, mintha láza lett volna, a szerelem vagy a vágy ilyenre képes?
Szóval. Eddig 2 férfi volt az életemben, és mindkettejüknél észrevettem, hogy néha amikor randin közel kerülünk egymáshoz (pl. összebújás egy padon), olyan forró volt az egész teste mintha lángolna. Soha nem hallottam ilyenről, és velem sem fordult elő, nagyon meglepett. Ágyéktájon oké, arról tudok is, ha izgalomba jön.
De az egész teste mitől lesz forró valakinek? Szerelem? Vagy testi vágy?
(Akinek nem szervi megbetegedés okozza, mielőtt valaki kezdődő influenzával jönne:))
Plusz kérdés: megbízható jelnek tekinthető arra hogy a férfi komolyabban is tervez velem?
12-es ez jó :D
Ment nektek is a zöld, köszi :)
Igen, válthatsz ki ilyen reakciót. Tedd a kezed a szegycsontjára a kezed, vagy hatsd oda a fejed. Olyan veszett kalapálást fogsz érezni/hallani, mintha a maratont akarná száz méteren lefutni. Ha ezt érzed rajta, akkor abban is biztos lehetsz, hogy érted meg is csinálná :)
30/f
Barátnőmmel amikor először csókolóztunk akkor én is felmelegedtem meg remegtem az izgalomtól :D, de egyébként nem tudom mitől lehet.
(Plusz válasz: Igen ;)
F/18
Ő is remeg a társaságomban még így a meleg mellé :D
Mentek a zöldek a hasznos válaszoknak, köszönöm, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!