Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellett így történnie?
Figyelt kérdés
Van egy lány,aki tetszik,de egyéb okokból ezidáig nem sikerült ezt tudtára adnom. Nézegettük egymást mindig. Én eléggé nyúl voltam vele szemben mindig,így nem igazán kommunikáltunk soha. Egyszer megpróbáltam csatlakozni hozzájuk amikor egy ismerőssel beszélgetett, de lelépett gyorsan. Sokáig rágódtam rajta,aztán megpróbáltam elfelejteni,ez elég jól haladt már előre bennem,aztán tegnap mikor át akartam menni az úton a szemközti oldalon pont ő ballagott,sétáltatta a kutyáját. Láttam oldalról oda-oda pillantgatott, aztán telibe lesett :) néztük egymást, én még az úton is elfelejtettem átmenni hirtelen. Pedig már autók sem jöttek. :) Láttam elkezdte simitgatni a haját. Azóta megint kattog rajta az agyam. Miért pont úgy jött ki a lepes, hogy összefussunk nem értem.... Legszívesebben utána mentem volna. Miért nézett engem annyira? Mitévő legyek?2017. márc. 28. 17:20
1/4 anonim válasza:
Magamból kiindulva én a következő miatt néznék így valakit a leírt szituációban:
"A csudába, tudom, hogy valahonnan ismerem, de honnan? Nem tudok rájönni! Meg kell néznem még egyszer, hátha akkor beugrik! A pitsába, ez a pocsék arcmemória, annyira utálom! Remélem, nem fog rám köszönni, mert akkor kiderül, hogy halvány fogalmam sincs, hogy kicsoda!" - és itt jönne a zavarodott hajsimogatás és egyéb, félreérhető tünetek.
2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan tudja, hogy ki vagyok. Amúgy teljesen félreértetted a történetet....
2017. márc. 28. 17:58
3/4 anonim válasza:
Én a magam nevében írtam. :) Attól, hogy látok valakit X helyzetben több alkalommal, egyáltalán nem biztos, hogy más helyzetben (utcán) is felismerem. Elég sz*r ügy, de nálam ez van - és ismerek még magamon kívül pár embert, aki hasonlóan van ezzel.
4/4 anonim válasza:
Hogy konfortabb zónában legyél s ha nem mesz oda, tudj gondolkodni változásodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!