Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális? Ő szakított velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális? Ő szakított velem és most ő kér számon?

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve voltunk együtt, amikor volt egy félreértés. Meg sem hallgatott, azt mondta hazudozok összevissza, lehordott mindennek, akármit mondtam, sírtam, szó szerint térden állva kértem, hogy hallgasson meg, de nem tette! Feladtam, és elfogadtam, hogy elküldött. 1 hónapig kínlódtam, nem értettem, hogy egy ilyen értelmetlen dolog miatt, hogy mehet tönkre a kapcsolatunk, de már nem akartam magamat tovább alázni.

Majdnem 2 hónapja szakított velem, amikor az exemmel újra találkozgattam. (Ne kérdezzétek miért, egyszerűen úgy éreztem nincsen értelme rá várni)

Aztán 1 hónap múlva kiderült, hogy igazam volt, és a párom bocsánatot kért, könyörgött, hogy menjek vissza. Persze, hogy én is ezt akartam, mivel az érzések nem változnak ilyen tempóban. De akkor már nem csak a szakítás volt közöttünk, hanem az is, hogy én "megcsaltam".

Először semmit sem mondtam, örültem, hogy tisztázódott a dolog közöttünk. De nem bírtam tovább, nem akartam titkokat, hát elmondtam. Most jobban kiakadt, mint akkor amikor szakított velem. Legjobban azon borult ki, hogy nem is egyszer történt meg. Tisztában vagyok vele, hogy a lehető legrosszabb emberrel tettem meg, mert alapvetően tart attól, hogy a kapcsolatom jobb volt azzal a férfivel.

Most mit tegyek? Biztos voltam benne, hogy semmi sem lesz már ebből a kapcsolatból, ezért történt meg. De hát nem is voltunk együtt, nem? És ezt pont ő döntötte el! Azt mondta, hogy simán kinézi belőlem, hogy bosszúból csináltam. Megmondtam neki, hogyha még egyszer szakít velem, akkor örökre vége! Szerintetek kinek van igaza? Biztosan sérti az önbecsülését, de az enyémet is sértette, amikor másnak hitt nem nekem és ezért elhagyott. Van kölcsönös megbocsátás? Vagy az ilyen kapcsolat halálra van ítélve?

2017. márc. 26. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Mit tud ez a farok, hogy ennyit alazod magadat erte? Pici onbecsulesed legyen mar, legyszives! Mit konyorogsz neki, amikor mar elso korben is elmondott mindennek?!
2017. márc. 26. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Ennek a kapcsolatnak úgysem lesz jó vége, előzd meg és te dobd ki ezt az idiótát.

Ne pazarold a jó kis tavaszt, nyarat rá!

2017. márc. 26. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Normális, hogy bántja. Nyugtasd meg. Nem lesz könnyű innen, szerintem csak úgy van esélyetek, ha letudjátok tenni ezeket és megbízni egymásban. Ez főleg neki kell, hogy bízzon.

De ez a szex mással ez egy férfinek nagyon tud fájni, ha itt nem is megcsalás. Szóval ezért be bántsd, hogy fáj neki.

2017. márc. 26. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Fhúú... hát itt kellene tudni mindkettőtöknek a saját szükségleteiteknek megfelelően cselekedni.

Ez a jelenlegi egymásra tologatjátok a felelősséget, megy a bűntudatkeltés stb... hát, nem túl előremutató. Ezt kellene megérteni!

Ha neked párkapcsolatra van szükséged, és ezt vele gondolod optimálisnak, és ő viszont így van, akkor legyetek kedvesek tisztázni a helyzetet! Ha tudjátok, hogy egymást akarjátok, akkor már nem lehet gond a problémák megvitatása, kompromisszumra-konszenzusra jutni.

Mindenképp közösen üljetek le, keressetek könyvet-cikket az eredményes vitáról-asszertív kommunikációról, és végre jussatok el kérlek arra a szintre, hogy nem beszéltek el egymás mellett a levegőbe!

Ha tudatosan építkeztek, akkor van esélyetek!

Ha „ösztönből” próbáljátok, a jelenlegi -nyilván rossz- viselkedési mintáitokat alkalmazva, akkor kár belekezdeni. De akkor mással is kár...

2017. márc. 26. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj vele semmit. Ti szakítottatok ergo nem volt megcsalás. Hogy te addig mit csináltál és kivel nem tartozik rá. Hagyd a francba.
2017. márc. 26. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:

jó, érthető hogy zavarja, de már jó ideje nem voltatok együtt, igazából semmi köze hozzá, hogy te mit csináltál

főleg, hogy miatta szakítottatok

elsőre se hallgatott meg, pedig nem volt oka azt hinni, hogy megcsaltad, szóval valószínűleg ez az egész újra megtörténne, mert nem bízik benned eléggé

ha szeretitek egymást és úgy érzed, hogy érdemes esélyt adni a dolognak, akkor tisztázzatok mindent, talán a kommunikáció még segíthet

de őszintén szólva nem tűnik túl biztatónak a helyzet így külső szemmel nézve

gondolj bele, nem volt rá oka, de meg se hallgatott és nem neked hitt

ezek után mit vársz?

2017. márc. 26. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer szakított veled, akkor ez nem megcsalás szerintem. Másodszor, te sem vagy normális, ha ezek után még vissza akarsz menni hozzá. Inkább keress egy normális férfit.
2017. márc. 26. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne járj kisfiükkal.

Én sem próbálok kapcsolatot 5 éves kislányokkal. ÉS NEM KINÉZETÜK MIATT! Nyamm nyamm. Ezt muszáj volt.

2017. márc. 26. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Eleve az, hogy inkább szakított, mint hogy meghallgasson és megpróbálja tisztázni a félreértést, elég ok lett volna, hogy többé ne állj szóba vele.
2017. márc. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!