Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, férfiak, linkelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, linkelnétek képet számotokra tökéletes női testről?

Figyelt kérdés
Köszi :)
2017. márc. 12. 13:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

kérdező amit én keresek igazából azt külsőre úgy sem lehet megállapítani, sajnos a pontos módszerem nincs meg arra, hogy megleljem de dolgozok az ügyön :)

a külsőről meg annyit, hogy voltak arcra nagyon szép lányok, a mostani ideálnak megfelelő nagy részük, vagy szexet vagy kapcsolatot akartak tőlem, de nem éreztem, hogy annyira akarnék tőlük bármit is...

am meg minden alkatnak meg van a maga előnye és hátránya :)

nekem szexuálisan is vonzó a teltebb alak, de ami fontos, hogy ölelkezős típus vagyok és a teltebb alakot jobban lehet érezni ölelésben :)

de még mindig nem elsődleges szempont, max előny párválasztásnál :)

24F

2017. márc. 12. 13:49
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Csak halkan kerdezem h ha alacsony lennel es telt,es a tobbseg magas karcsut linkelne,mi motivalna? A sajat testalkatodon belul a szamodra legoptimalisabb eredmeny elerese motivaljon.A kisugarzas es az onelfogadas sokkal vonzobb mint centimeterek es domborulatok.
2017. márc. 12. 13:57
 13/23 anonim ***** válasza:
7es mi van az anonym cukiságokkal mint pl én? Írj privit nyugodtan üres a ládàm nem fog elkallódni
2017. márc. 12. 14:15
 14/23 anonim ***** válasza:

Emlékszel még a coca colás üvegre ? :D

30/f

2017. márc. 12. 14:15
 15/23 anonim ***** válasza:
56%
Amit, kiadsam333 linkelt, nekem is pontosan olyan a tökéletes.
2017. márc. 12. 14:20
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha belinkelem Michelle Lewint, hogy számomra ő (is) tökéletes, akkor az neked miért jó? Mint látod, másnak meg a másfajta nők jönnek be, most akkor ezután osztódsz, vagy disszociálsz?

Némi fogalmi megjegyzés: a tökéletes alatt én spec azt értem, hogy ha rajzolnom kéne egy testet a semmiből, akkor mit rajzolnék. Ettől függetlenül ha egy eleve létező lány jön velem szemben, őt is simán gondolhatom számomra akkor tökéletesnek, hiába lehetnek testi hibái, mint egy átlagembernek, nem számít, mert ha a testi tetszés elér egy szintet, akkor onnantól feljebb, mindegy, hogy mennyire jó, nem változtat a lényegen.

2017. márc. 12. 14:30
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
2017. márc. 12. 14:41
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

Számomra nem igazán létezik egy konkrét test, ami tökéletes. Van egy tartomány, amibe ha beleesik, akkor tökéletes, nem tudok rajta hibát találni.

Ez is tökéletes:

[link]

De ez is tökéletes, pedig elég más:

[link]

2017. márc. 12. 15:07
 19/23 anonim ***** válasza:
58%

Kb. ilyesmi:

[link]

[link]

2017. márc. 12. 15:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Arról nem is szólva, hogy ha mondjuk 40 éves nő vagy és 20 éves lányokat linkelgetnek, mit teszel? Vagy éppen fordítva, haha.
2017. márc. 12. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!