Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a párom legjobb barátjába, mit tegyek? 20/L
Sziasztok! Egy elég szörnyű helyzetbe keveredtem, senkinek nem is merem elmondani, ezért kérem most a ti tanácsotokat.
4 éves kapcsolatban vagyok(én 20L, párom 24F), és a párom iránti érzelmeim elég hullámzóak. Néha úgy érzem, hogy mindennél jobban szeretem és ő számomra a nagy Ő, néha pedig elég unalmas a kapcsolatunk és úgy érzem, valami újra vágyok és mivel nem túl jó a párom családjával a kapcsolatom, néha úgy vagyok vele, hogy könnyebb lenne ezt az egészet magam mögött hagyni. A párom viszont tiszta szívéből szeret engem, fantasztikus ember és komoly tervei vannak velem a későbbiekre nézve. A páromnak van egy legjobb barátja. Eddig szingli volt, nemrégiben lett egy barátnője, így egyre többet lógunk négyesben, ebből kifolyólag sikerült jobban megismernem ezt legjobb barátot és hát az a helyzet, hogy teljesen levett a lábamról és rengeteget gondolok rá. Tudom, szörnyű ember vagyok és rettenetesen érzem magam ez miatt, hihetetlen bűntudat gyötör az első perctől kezdve. Azt vettem észre, hogy én is tetszem a legjobb barátnak, sokszor néz vagy csak elkapjuk egymás pillantását, és ez így még jobban megnehezíti az egész helyzetet.
Fogalmam sincs mit tegyek... a legjobb baráttal soha nem jönnék össze, bármit is érzek iránta, mert nem tudnám ezt megtenni a jelenlegi párommal és egy világot fordítanánk magunk ellen. Nem tudom, hogy szakítsak e, vagy ne, egyáltalán nem normális, hogy másra gondolok, viszont tudom, hogy a jelenlegi párom mellett fantasztikus életem lenne, a tenyerén hordoz engem és úgy bánik velem, mint egy igazi nővel.
Mit tegyek?:-( Kérlek a szitkozódós kommenteket hanyagoljuk, így is rettenetesen érzem magam...
Érezni és gondolni bármit lehet kérdező, komolyan. Amíg nincs tettlegesség addig teljesen mindegy.
"Mit tegyek ?" Az egyetlen kérdés, hogy akarsz e tovább együtt lenni ezzel a szerencsétlennel, mert abból amit leírtál már egyértelműen ki lesz rakva, csak idő kérdése.
A barát pedig ha ténylegesen legjobb barát, akkor ő valóban soha nem fog veled bármit együtt csinálni, ha mégis akkor pedig nem barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!