Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti melyik kategóriába tartoztok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik kategóriába tartoztok?

Figyelt kérdés

Kisgyerekként mindenki arról ábrándozik, azt hiszi, hogy helyes, vonzó fiúja, avagy szépséges szép barátnője lesz. Aztán kamaszkor, felnőttkor, és végül:

a.) sokkal lejjebb adják, megalkusznak, kicsit vagy akár nagyon is; és nem olyan helyes, vonzó, avagy szépséges szép párjuk lesz, akit kisgyermekként képzeltek. Mármint lehet hogy elégedettek a külsejével, bejön nekik, de akkor sem a párjuk az ügyeletes helyes pasi/dögös csaj. Hát még a jó külsőhöz társított tulajdonságok, amiknek szintén kisebb vagy jelentősebb részében híján van, úgy mint legokosabb, legtalpraesettebb mind közül, lovagias, legsegítőkészebb, lænyok, nők esetében meg fényes derékig érő haj, okos, kedves, remek beszélgetőpartner, aki a fiús, férfias témákat is győzi...

b.) nem alkuszik meg, azt keresi, aki nagyon ideális, közel tökéletes, de nem tud ilyet fogni magának... És elkönyvelik őt túl magas igényűnek, válogatósnak, rátartinak, sznobnak, bunkónak, forever alone-nak.

c.) vannak néhányan, ők vannak a legkevesebben, akik nem adják lejjebb mármár gyermeki, tökéletességet hajhászó igényeiket, de képesek, és lenyúlják a legjobb pasikat, csajokat; a csúcsról van a párjuk, aki olyan, hogy sokan találják nagyon vonzónak...

d.) a teljesség igényével vannak még abszolút lúzerek is, akik ugyan lejjebb adják a gyermeki igényeket, mégsem tudnak összejönni senkivel.

Én c.) vagyok, bár volt már hogy a.)-nak éreztem magam.

2017. márc. 8. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Fefogásod minősíthetetlen.

Amúgy egyik sem. Ilyen primitív rendszerben nincs keresnivalóm.

2017. márc. 8. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Mára c,korábban a
2017. márc. 8. 23:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt hiszem akkor én vagyok a z, se régebben se most nem foglalkoztam a külsőségekkel, nyilván vannak igényeim, hogy az illető legyen ápolt ne úgy nézzen ki mint aki most mászott elő a legközelebbi kukából, de én inkább nézem a belső értékeket és nagyon is jól tudom, hogy a mindenki számára atom pasi az elég nagy valószínűséggel személyiségben igencsak nem passzol hozzám, tisztelet a kivételnek. Attól, hogy valaki nem egy "Brad Pitt" még lehet érdekes személyiség és inkább keresem én ezt az emberekben mint a helyes arcot és izmos testet. Egyéb iránt meg mindenkinek más az ízlése lehet hogy nálad a top kategóriás partner más számára egyáltalán nem vonzó. Az meg, hogy ilyen lenézően beszélsz az olyan emberekről akik szerencsétlenebbek a párkeresésben nem túl fair dolog. Attól, hogy neked "bejött az élet" még az ég világon semmi jogod másokat megítélni és lenézni.
2017. márc. 9. 00:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a-ba tartoztam, de mostani párom ezzel szemben teljesen olyan, amilyenre kislányként vágytam. Mind külsőre, mind belsőre olyan, akivel anno le akartam élni az életemet, csak sose hittem, hogy létezik.

Ismerkedésünkkor néztem is, hogy mit akar tőlem egy ilyen szépfiú, és egyből a hibáit kerestem, majdnem el is taszítottam magamtól. Akkor bebizonyította a belső értékeit is, és azóta is nagyon szerencsésnek érzem magam.

2017. márc. 9. 07:25
 15/15 anonim ***** válasza:
F.) Tűrhetően nézek ki, mégsem próbálkozok párkapcsolat teremtésére. Hagynom kell még pár évet magamnak úgy érzem. Ergo saját döntés
2017. márc. 9. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!