Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez irántam a legjobb fiú barátom?
Én 17, ő 18 :)
Tini kategóriában nem igazán kapok normális valaszokat, szóval ha csak kötekedsz sok értelme nem volt ide írni!:)
Köszönöm
A 17-18-cal olyasmit akartál mondani, hogy felnőttek vagytok? :)))
Mindenesetre nyilván fontos vagy neki, ez a "nagyon hiányzok neki egy nap többször, velem érzi magát a legjobban, meg így senki nem hianyzott még neki, meg csak velem akar lenni stb." - nagyjából felér egy (tini)szerelmi vallomással. Azt viszont nem tudhatjuk (tudom, menjek már a francba, de tényleg korotoknál fogva/korotok miatt főleg nem), hogy ez valóban szerelem, vagy csak egy fellángolás, ami pillanatok alatt jön-megy... Ilyenkor még hajlamosabb az ember az önzőségre, ill. nem feltétlenül lát tovább a saját orránál - teszem azt, mire ő rájön, hogy egy kis fellángolást kevert össze a szerelemmel, addigra magába bolondít téged - ilyenekre gondolok.
Mindenesetre nyilván te sem vagy közömbös iránta, egyszer éltek, fiatalok vagytok - én simán belemennék a helyedben. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!