Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok elég jó nő hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elég jó nő hozzá, ezt érzem, és ez mindent elront bennem. Mit gondoltok, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Alapjaiban nem vagyok önbizalomhiányos. Sok csalódásom volt, ami csak erősebbé tett, es még jobban tiszteltem magamat, ez segített átvészelni.

Nemrég megismerkedtem vele, egy rendezvényen. Minden szép es jo lenne, ha nem lenne ez az érzésem. Először életemben azt érzem, megtaláltam a hozzam valót, de megis tul jónak érzem őt magamhoz. Tudom, hogy nálam szebbet is megkaphatna. Szörnyű érzés, hogy tudom, boldoggá tudom tenni, es illunk egymáshoz, de mégis azt érzem, főleg az es barátnőit látva, hogy alul választott. Átlagosan jó pasik mellett tündököltem. Mellette önmagam lehetek személyiségemet tekintve, de bárcsak lennék szebb, akkor minden jobb lenne. Tegnap vele voltam, de szomorú vagyok ma, hogy mennyi szép nő van, es en csak átlagos vagyok, hiába mondja, hogy gyönyörűnek tart. Én szeretem magamat, de racionálisan nézve nem vagyok eleg szép hozzá. Mert egy noben ez a legfontosabb. Bárki bármit mond. Ez jelzi a kategóriát. A belsőm csodálatos es szerintem nem átlagos, de ezt egy csodaszép lány is tudná nyújtani. Aki olyan mint ő. Kívül belül csodálatos.

Mit tegyek?

2017. márc. 5. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért mondjuk hogy nézzen tükörbe, hogy a saját szemébe mondja amit szeretne, ne csak bele a levegőbe, mert így legalább láthatja saját magát hogyan reagál a kimondott szavakra. Te is ha beszélsz valakivel akkor az illető szemébe nézel, nem? Ergó ha saját magadhoz beszélsz akkor nézz bele a saját szemedbe. Így legalább tudod hogy mikor hazudsz magadnak.

2017. márc. 5. 13:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Vannak bölcs emberek, akik már túllátnak a puszta testen. Hozd rendbe az önértékelésedet!
2017. márc. 5. 15:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát én viszont a többi válaszadóval ellentétben, nagyon meg tudlak érteni, mert ugyanez van velem is. Én pontosan ezt érzem mint te, és tudom az agyammal, hogy nem helyes, de ha az ember totálisan szerelmes, akkor nem tud racionálisan gondolkodni. Én is állandóan attól félek, hogy a volt barátnője szebb nálam (mert tényleg szebb), bár sokkal gyérebb érzelmi világa van-. szerintem van alapja a félelmünknek, mivel nagyon felszínes, külső alapú világban élünk és ezt kár tagadni. Rengeteget számít, hogy egy nő hogy néz ki, és a lányok sokszor nagyon magasra teszik a lécet. nekem sok fiú ismerősöm van, és MINDEGYIK bomlik a vékony, szép lányokért....ami normális. nagyon nagy a verseny a külső terén, de persze, kedves kérdező, ha belsőleg úgy érzed, hogy nagyon jól kijöttök, akkor érdemes megbízni benne. Egy biztos: ne kezdj el ennek megfelelően viselkedni, ne legyél féltékeny, ne kérdezősködj, mert ha ezt megsejti, ezt a félelmedet, automatikusan elkezdi nézni ezt a dolgot ő is, hogy...ja..lehet, hogy a barátnőmnek igaza van és hozzám tényleg jobb csaj lenne való..
2017. ápr. 24. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
A szêpségnek is van àra!Örülj neki hogy te nem a topp modell kategoriàba tartozol!
2017. ápr. 27. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia kérdező ! Olvasod még ? Mi lett a történet vége ? Érdekes volt ezt olvasni, kiváncsi lennék , hogyan alakultak a dolgaid, dolgaitok ! :)
2023. márc. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!