Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit gondol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondol?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, akinek a munkatársa vagyok. Kissé összejöttünk egy üzleti úton, de neki van családja. Miután megtörtént köztünk a dolog azt mondta, hogy térjünk vissza a korábbi szerepeinkhez, mert ő szereti a családját. Mondtam neki, hogy egyetértek vele. Nem csak udvariasságból mondtam, nekem is megvan a saját életem, nem akarom én őt elszeretni a párjától, megelégedtem volna ezzel a kis kalandunkkal. Nem is vagyok rá túl büszke, meg nem kell a stressz az életembe. Örültem, hogy ő is úgy gondolja, ahogyan én. Meg se csókolt, tényleg csak a szexualitáson volt a hangsúly.

Viszont amikor hazaértünk az útról és elbúcsúztunk, akkor nem csak szimplán elköszöntünk, hanem rácáfolt a korábbi tervére, hogy zárjuk el ami történt, úgy nézett rám, mint aki totál el van varázsolódva és megcsókolt engem. És úgy viselkedik azóta is, mint akinek érzelmei is vannak a dologban.

Na én arra vagyok kíváncsi, hogy ha tovább folyna köztünk valami, akkor lehetséges-e, hogy belém szeret és megpattan otthonról, vagy ha az együttlét után azt mondta, hogy a családját szereti akkor azt komolyan is gondolta és nem fogja őket otthagyni.

Mert ha ő kimozdítható és van rá esély h kitálaljon, akkor én ebbe nem merek belekezdeni. Szerintetek se kellett volna az a csók?

2017. márc. 4. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy nem tudtok kiabrandulni azonnal az ilyen fereg emberekbol? Nokent nem tudom megerteni... nemhogy kiabrandulsz basszus, hanem rogton azon porogsz, hogy megpattanna-e otthonrol. Undorito emberek vannak.
2017. márc. 4. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy, tudtad van családja. A micsoda gatyájában van elvarázsolva, nem ő, de csak azért mert egy liba bedőlt már végre neki.
2017. márc. 4. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Aszt hiszem tudom ki vagy :D, kedves kolléganőm :).

3-ik fél.

2017. márc. 4. 18:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Annál inkább érdekel a véleményed!
2017. márc. 4. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy szánalmas, most neked fognak esni a harcos amazon feleségek, mint ahogy szoktak. csak azt felejtitek el, hogy ti ugyanúgy hibásak vagytok, ha a férjetek másfelé fordul. Nem beszélve a férjetekről. Ez meg tőletek szánalma,hogy mindig a szerető nő a hibás. A kérdező le is írja, hogy nem akar belemenni a dologba, de a férj nyomul rá csókkal, meg érzelmekkel. Elmondanám, hogy az én munkahelyem is hemzseg a nős férfiaktól, akik ugrásra készen várják, hogy a fiatalabb kolleganők nyissanak feléjük. és azt se felejtsétek el, hogy lehet, hogy a "micsodája" van oda a hölgyért, de értetek meg az sem. Kérdező: szerintem simán van esély, hogy beléd szeretett, minthogy valószínűleg a házassága már egy nagy nulla. Biztosan ő is össze van zavarodva, pontosan az otthon ülő harcos nőstény felesége miatt, aki terrorban tartja, mint a házasságban élő férfiak 90%-át. akiknek nem tetszik a válaszom, azokat tudom sajnálni, ez van. Vajon miért végződik majdnem minden házasság válással? Feleségeknek üzenem továbbá, hogy a munkahelyen csúnya dolgok történnek ám:) Minden esetben!:)
2017. márc. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!