Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondol?
Adott egy férfi, akinek a munkatársa vagyok. Kissé összejöttünk egy üzleti úton, de neki van családja. Miután megtörtént köztünk a dolog azt mondta, hogy térjünk vissza a korábbi szerepeinkhez, mert ő szereti a családját. Mondtam neki, hogy egyetértek vele. Nem csak udvariasságból mondtam, nekem is megvan a saját életem, nem akarom én őt elszeretni a párjától, megelégedtem volna ezzel a kis kalandunkkal. Nem is vagyok rá túl büszke, meg nem kell a stressz az életembe. Örültem, hogy ő is úgy gondolja, ahogyan én. Meg se csókolt, tényleg csak a szexualitáson volt a hangsúly.
Viszont amikor hazaértünk az útról és elbúcsúztunk, akkor nem csak szimplán elköszöntünk, hanem rácáfolt a korábbi tervére, hogy zárjuk el ami történt, úgy nézett rám, mint aki totál el van varázsolódva és megcsókolt engem. És úgy viselkedik azóta is, mint akinek érzelmei is vannak a dologban.
Na én arra vagyok kíváncsi, hogy ha tovább folyna köztünk valami, akkor lehetséges-e, hogy belém szeret és megpattan otthonról, vagy ha az együttlét után azt mondta, hogy a családját szereti akkor azt komolyan is gondolta és nem fogja őket otthagyni.
Mert ha ő kimozdítható és van rá esély h kitálaljon, akkor én ebbe nem merek belekezdeni. Szerintetek se kellett volna az a csók?
Aszt hiszem tudom ki vagy :D, kedves kolléganőm :).
3-ik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!