Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem keres, nem gondol rám?
Többnyire így van.
Hacsak nem akarja ő is "megállni", hogy keressen. :D Bár szerintem ez hülye taktika. Szerintem hívd fel, és kérdezd meg, hogy mit akar tőled, sok idegességtől kíméled meg magad.
Keresd te és kérdezd meg,hogy most mi van akkor??
Ennyire egyszerü.
És akkor most ezt akarod játszani életed végéig?
Te nem keresed (ergo, a szavaiddal élve, még csak nem is gondolsz rá), várva, hogy ő keressen, de ha netán nem keres mély depresszióba esel és elkönyveled magadban, hogy nem is érdekled igazán, aminek következtében jöhet a durci és veszekedés, ami annak a következménye hogy túlspekuláltál egy éretlenek és egoisták által generált sablonszöveget.
"Aki nem keres, nem gondol rám?
Illetve hogy lehet megállni, hogy én ne keressem, ha belezúgtam?"
1)
És mi van, ha a srác a te érdektelenséged miatt nem ír? Esetleg úgy látta, hogy te vele szemben sosem vagy nyílt, te sosem beszélgetsz vele, csak ha ő odamegy hozzád. És ezért már nem ír rád, mert úgysem érdekelnéd, mert látszólag lesz*rod. Hidd el, ilyen egyszerű ez.
2) Te miért nem írsz rá pl. BUÉK, vagy hogyvagy...; az a legrosszabb, ha csak örlődsz, hogy miért nem lép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!