Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki nem keres, nem gondol rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem keres, nem gondol rám?

Figyelt kérdés
Illetve hogy lehet megállni, hogy én ne keressem, ha belezúgtam?
2016. dec. 29. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben?
2016. dec. 29. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Még is erre mit lehetne mondani? Van aki fél nap után aggódik és van aki egy hét után sem.
2016. dec. 29. 09:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Többnyire így van.

Hacsak nem akarja ő is "megállni", hogy keressen. :D Bár szerintem ez hülye taktika. Szerintem hívd fel, és kérdezd meg, hogy mit akar tőled, sok idegességtől kíméled meg magad.

2016. dec. 29. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Aki keres az talál.
2016. dec. 29. 10:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Keresd te és kérdezd meg,hogy most mi van akkor??

Ennyire egyszerü.

2016. dec. 29. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Keresd te:)
2016. dec. 29. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:

És akkor most ezt akarod játszani életed végéig?

Te nem keresed (ergo, a szavaiddal élve, még csak nem is gondolsz rá), várva, hogy ő keressen, de ha netán nem keres mély depresszióba esel és elkönyveled magadban, hogy nem is érdekled igazán, aminek következtében jöhet a durci és veszekedés, ami annak a következménye hogy túlspekuláltál egy éretlenek és egoisták által generált sablonszöveget.

2016. dec. 29. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Keresd egyszer, keresd kétszer, de ha nem veszi át azt,hogy Ő is keres, akkor vélhetőleg nem vagy Neki annyira fontos.
2016. dec. 29. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:

"Aki nem keres, nem gondol rám?

Illetve hogy lehet megállni, hogy én ne keressem, ha belezúgtam?"

1)

És mi van, ha a srác a te érdektelenséged miatt nem ír? Esetleg úgy látta, hogy te vele szemben sosem vagy nyílt, te sosem beszélgetsz vele, csak ha ő odamegy hozzád. És ezért már nem ír rád, mert úgysem érdekelnéd, mert látszólag lesz*rod. Hidd el, ilyen egyszerű ez.

2) Te miért nem írsz rá pl. BUÉK, vagy hogyvagy...; az a legrosszabb, ha csak örlődsz, hogy miért nem lép...

2016. dec. 29. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!