Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen pasik miért nem kellenek a nőknek?
Van egy fiú barátom már több éve. Kicsit mackós srác, bár mondta hogy eljár sportolni, de visszaszöknek rá a kilók. Exbarátnőimtől hallottam, hogy szerintük viszont nem is rossz képű, de nekem több évig csak barát volt, most viszont úgy néz ki egymásba szerettünk. Rengeteget leveleztünk és nagyon sok mindent kiderült róla, úgymond a személyiségébe estem bele. Kívülről határozottnak tűnik és keménynek, de belül engem is ledöbbentett, mennyire érzékeny és ragaszkodó, különösen a családja felé :O Velem is mindig figyelmes nagyon, jó a humora mindig megnevettet, aranyosan csipkelődik, de sosem bánt meg, arra nagyon figyel:) Az egyetemi teljesítményét és az intelligenciáját már meg sem említem... És ennek a srácnak nincs barátnője azt se tudom volt-e neki valaha, azt nem értem miért. Én egyből megláttam benne a férfit, ami sok mostani srácról nem mondható el. Boldog lennék, ha összejönnénk, nekem ő lenne az első mindenben, csak még nem beszéltünk erről vele
Az ilyen pasik miért nem kellenek a mai lányoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!