Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen nők jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
(Tudom sok ilyen kérdés van.)
Mik az elvárásaitok egy nőtől? Milyen legyen a személyisége? Milyen legyen a külseje? Esetleg mik azok a dolgok amik taszítanak egy nőtől?
2017. febr. 26. 21:15
11/17 anonim válasza:
7-es vagyok. Én itt is hagyom ezt az oldalt. Szánalom az egész. Csak azért nyomom még, mert néha unalmamban olvasgatom a mérhetetlen emberi butaságot.
12/17 anonim válasza:
#6 azt esetleg nem akarod megszabni, hogy hány milliméter hosszúak lehetnek a szempillái? Jézusom, a párkeresés nem arról szól, hogy bemész egy boltba és kiválasztod a neked egyénre szabott női robotot, emberi lények vagyunk, tökéletes nőt nem fogsz találni, mert nincs. Ha mindig csak a fejedben lévő ideált fogod kergetni és nem vagy képes kompromisszumokra, sosem lesz boldog párkapcsolatod, mert mindenkiben találni fogsz majd hibákat és inkább egyből továbblépsz.
13/17 anonim válasza:
Szerintem ez még nem a tökéletes nőt írja le. Sok dolgot hozzá lehetne venni. Szöval akadhat kompromisszumra lehetőség még bőven.
14/17 anonim válasza:
12-es, örülök, hogy jól megy a szövegértelmezés, amikor kétszer odaírtam, hogy nem ezt a lányt hajtom, csak ha rákérdeznek, hogy mi az ideál, akkor ez. Gratulálok, hogy képtelen vagy felfogni azt, amit kétszer leírtam, remélem most harmadjára sikerül. :)
15/17 anonim válasza:
Ja, bocsi, azt hittem nekem szóltál be, 4-es voltam.
16/17 anonim válasza:
Szép arc, szem, kerek, feszes fenék, hosszú formás lábak.
Gondoskodó stb stb.
Nem mintha általánosítani akarnék, de ti ehhez mit tesztek hozzá? :D
Legyen a pasi min. 190 cm, kigyúrt test, kockásabb has, helyes arc, szép szemek, ezen kívül legyen kedves,romantikus,megértő,gondoskodó,vicces, türelmes.
Értitek. :D
17/17 anonim válasza:
Kíváncsi lennék hogy akik ilyen hosszú listát írtak hogy nezhetnek ki és mennyire felelnek meg az általuk felallitott elvarasoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!