Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar-Cigány párkapcsolat működik -e?
Szerintem műkődhet és nem hiszem, hogy minden cigányra igaz ez. Ez általánosítás, ami szörnyű. Ha csak egy kivétel van, de van kivétel akkor ez az egész bukta.
Az osztályfőnököm magyar, de a férje cigány. Többször is járt a középiskolánkba előadásokat tartani. A tanárom férje rendőr és nagyon normális, kedves mindenkivel. Többször is láttam őket együtt, ha a suliban valamit beszéltek esetleg. Csak egy kedves mosoly, vagy csak megsimogatta a karját és pont. De szerintem nagyon rendes fickó lehet. Ha nem lenne barna a bőre én megnem mondom róla, hogy cigány származású. Van nekik 2 lányuk is. Azok amúgy nagyon szépek :) egyszer amikor a párommal mentem haza felé találkoztam velük és akkor látram az ofőmet a férjével és a 2 is csöppséggel. Szerintem ebben a párkapcsolatban nincs ilyen fölé alá rendeltség viszony!! De nemtudom..aztán lehet máshogy van:D
Az apámnak a legjobb gyerekkori barátja félig cigány. Ő most gépészmérnök. De annak is van már felesége aki magyar. Hogy gyerekük van..azt nem tudom.
Szerintem ezek az emberek pont ugyan olyanok mint mi!!!:)
Nem hiszem, hogy minden cigány üti veri a nőket. És ha ez előfordul, mert persze van ilyen. Akkor ez ugyanúgy a magyarok körében is igaz lehet!!
L
A nők az alsóbbrendűek,nem ülhetnek az asztalhoz ha vendég van,a gyereknevelés az ő dolga.
Igen,verik asszonyaikat,és dicsekednek is vele.
Ez mind hagyomány és kultúra.
Agresszív(Indiából való)népcsoport.
Nagyon elenyésző a tanultak száma.
A börtönök lakossága 80%-ban roma.
Egyéb kérdés?
"Ugyanúgy a magyar is megveri a feleségét ugyanugy elofordul a ciganyoknal is."
Hát igen, csak nem mindegy, hogy melyiknél milyen arányban.
"Viszont ugy ahogy a magyar elhagyja a családját gyerekét éhezteti halálra veri a cigány sose fogja."
A plafon leszakad :D A cigányok eleve csak a segélyért csinálnak gyereket, aztán a segélyt meg elisszák, elcigizik, eljátsszák.
"Egyéb kérdés?"
Mi az hogy egyéb kérdés? Hogy flegma vagy,attól még nem ér többet a válaszod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!