Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legtöbben miért tartják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbben miért tartják betegesnek a mi viszonyunkat a párommal? (többi a leírásban)

Figyelt kérdés

Szóval én és a szerelmem már 3 hónapja boldogítjuk egymást, én már amikor először megláttam teljesen odavoltam érte, bámulatos volt kábé első látásra beleszerettem. Sokáig "bolyongtam" mire megtaláltam őt és sikerült egyáltalán újra szóba elegyednem vele majd elég rövid időn belül nyilvánvalóvá vált, hogy köztünk nagyon erős vonzalom van egymás iránt. Ő csodaszép lány egyébként és hihetetlenül érzékeny lelkű kedves és ragaszkodó.

Mondhatjuk úgy, hogy túlzottan elhalmoz a szeretetével, a ragaszkodásával, a romantikával, hajlamos féltékeny lenni másokra és folyton félt engem picit túlzottan is. Ez pedig nekem egyszerűen tökéletes. Én mindig erre vágytam, mellette érzelmileg biztonságban érzem magam, neki meg merek nyílni, imádom, hogy amikor együtt vagyunk mekkora szeretettel fogad és folyton rajtam lóg ölelget puszilgat, kiszolgál folyton a kedvemre akar tenni, néha még pityereg is mert nem akarja, hogy elmenjek. Én ezt imádom, annyira szeretem pátyolgatni és vigyázni rá.

De pár ismerősöm sőt még apám is szólt már be nekem, hogy ez így nem lesz jó meg, hogy ez nem normális. Hogy ennyire csak egymással foglalkozunk és így "rád telepszik a csaj". Folyton írogat meg hívogat és aggódik. Nem fogják fel, hogy nekem ez így jó én ezt élvezem. Én is a lelkem mélyén ugyan ilyen ragacs függő típus vagyok mint Ő csak eddig még sosem élhettem ki magam mert az előző barátnőimnek nagyon sok voltam már. Mi tökéletes élvezzük egymást és engem egyáltalán nem zavar, hogy ilyen a párom, számomra ő az ideális.

Szerintem ha nekünk így jó akkor mégis milyen jogon akarja más megmondani, hogy ez nem normális és beteges?

2017. febr. 18. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na jó, hol lehet találni ilyen lányokat?
2017. febr. 19. 08:38
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
"pasik jönnek-mennek" Vannak ilyen lányok akiknél egyik pasi ki a másik be.
2017. febr. 19. 09:04
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
#12 nyilván nem így értettem, hanem úgy, hogy vannak dolgok, amik az életben állandóak, ilyen a család és pl a tudás, amit megszerzel.A barátok és a párkapcsolatok jönnek-mennek(persze vannak életre szóló barátságok és kapcsolatok is, de nem csak azokról szól az élet). Kicsit gondolkozz, mielőtt hülyeséget írsz :)
2017. febr. 19. 09:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igy ertette a valaszolo utolso, de ha igy is lenne attol meg nem kell irigykedni.

Tegye, ha jol esik neki.

2017. febr. 19. 09:07
 15/17 Költőnő? ***** válasza:
100%

3 hónapnál ez még persze h nem sok. Ilyenkor a legtöbben legszívesebben ki se szakadnának a másik seggéből. Majd ha mondjuk 2-3 év múlva is ez lesz NEKTEK a normális, akkor ennyi.

3 hónap az még túró.

Btw sztem is egy kicsit kapcsolatfüggőségre hajaz, ergo nem a legegészségesebb.

2017. febr. 19. 09:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Van egymason kivul eletetek? Eljartok kulon szorakozni a sajat barati korrel?

Illetve amin megakadt a szemem: " kiszolgál folyton a kedvemre akar tenni,"

S te is kiszolgalod ot?

2017. febr. 19. 11:42
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Persze én is kiszolgálom őt, segítek neki mindig amiben tudok, meglepem ezzel-azzal :)

Néha eljárunk egymás nélkül is, szórakozni meg ismerősökkel találkozni amúgy. De azért általában együtt megyünk mindenhova. Persze van külön életünk de én inkább vele szeretek lenni szívesebben.

2017. febr. 19. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!