Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, betegesnek tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, betegesnek tartjátok ezt a ruhaimádatot?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal lány. Ha épp van munkája, havi 60-100 ezret is képes elkölteni ruhára, cipőre. Ha nincs, akkor ez az összeg havi 6-10 ezerre korlátozódik. Nem a márkákra megy, plázából öltözködik.

Imádja nézegetni is a ruhákat, cipőket, mappája van minden évre, minden szezonra a számítógépén.

Ne egy agyonfestett plázacicát képzeljetek el, hanem egy teljesen átlagos, visszafogottan öltöző, egyszerű lányt.

Fura?

2015. dec. 26. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Tehát gyakorlatilag a teljes fizetését ruhákra szórja el. Igen annak tartom. Nagyjából olyan mint egy alkoholista csak ő nem a kocsmába, hanem a H&M-be hordja a pénzt.
2015. dec. 26. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. dec. 26. 18:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de még én is pazarlásnak tartom.
2015. dec. 26. 18:35
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
igen annak
2015. dec. 26. 18:37
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
2015. dec. 26. 18:39
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Igen.

Az ő dolga, viszont nálam ki van zárva, hogy ilyen lánnyal összejöjjek.

2015. dec. 26. 18:50
 7/14 anonim ***** válasza:
10%

miért is lettem lepontozva? feltettél egy kérdést, én válaszoltam.

mindenki arra költ, amire akar..

van saját fizetése, pénze, mi közöd hozzá, hogy mit vesz belőle?

örülj, hogy nem veled veteti meg,hanem megveszi magának.

bár itt minden nő sza.r..ugye?

lehet lepontozni megint.

2015. dec. 26. 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Ha nem panaszkodsz és a saját pénzed költöd, egyáltalán nem zavar. Főleg, ha tetszik a stílus, akkor kifejezetten bejön a változatosság.

Hol tartasz ennyi ruhát? Otthon lefényképezed a ruhákat és felrakod gépre vagy ezt a részét, hogy kell elképzelni?

2015. dec. 26. 19:12
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

7#

Ilyen mentalitással soha nem fogsz tudni együtt élni senkivel.

Majd azt mondod, hogy arra költöd a pénzed amire te akarod és te jelenleg rezsire nem akarsz pénzt költeni?

2015. dec. 26. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

kedves 9-es!

szerencsére nincs ilyen problémám! :)

szerencsére költök rezsire is, magamra is! nem állok szarul, jó munkahelyem van..de mindjárt ezért is le leszek pontozva, hogy mi az, hogy nőként jól keresek :D

jéé, és párom is van..

ha megteheti a lány, hogy ennyit költsön magára, akkor kész, ez senkire sem tartozik.

2015. dec. 26. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!