Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok és birtokolni akarom a párom. Hogyan tudnék változtatni magamon?
Figyelt kérdés
Folyamatosan vitatkozok vele. Ha a barátaival találkozik, ha pár perccel később reagál az üzeneteimre, azt akarom, hogy mindig velem legyen és csak velem foglalkozzon. 5 napja vitatkoztunk és az tett be nálam, hogy ilyenkor úgy érzi, hogy lehet nem is kell együtt tervezni a jövőt, de nem szakított velem, mert szeret. Nem akarom elveszíteni. Segítsetek!2017. febr. 17. 09:10
11/18 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy ezt érezze. Azt akarom, hogy teljesen felejtse el ami történt. Félek, már nem úgy szeret
2017. febr. 17. 09:52
12/18 anonim válasza:
ha ezt akarod, akkor ezért tenned kell!
23F
13/18 A kérdező kommentje:
Hogy nem vitatkozok többet? És kedveskedek neki?
2017. febr. 17. 09:55
14/18 anonim válasza:
vitatkozni lehet, veszekedni nincs értelme...
normálisan MEGBESZÉLNI a dolgokat, elmondod mi bánt/zavar és megbeszélitek...
ha szeretet mutasd ki felé :)
am ismered az 5 szeretetnyelvet? lehet segítene ebben a dologban :) meg később is nagyon hasznos lehet
23F
15/18 anonim válasza:
Amit mondott az azt jeleni, hogy szeret, de nem 100%-ban boldog veled emiatt. Azt gondolja, h nagyon szeretem ezt a lányt de bárcsak ebben az egy dologban változni tudna... akkor teljesen boldog lennék. Szóval attól hogy ezt mondta még szeret csak belátja, hogy amig te ezekkel az állandó hisztikkel gyomorideget okozol neki nem lehet boldog mert állandóan attól kell félnie, hogy mikor jön a következő. A barátod élete örökös félelem. Jajj most ha elmegyek a haverommal ide v oda vajon mit fog szólni? Jajj a telefononomra nem néztem rá már 1 órája, mi van ha írt és balhézni fog hogy nem válaszoltam? Ezt kezdi már ő megunni, mert bár szeret de örök stressz az élete.
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat. Örülök, hogy azért még nincs minden veszve és megpróbálok magamon változtatni. Én sem szeretnék ilyen lenni és elveszíteni őt.
2017. febr. 17. 10:06
17/18 anonim válasza:
Én jelenleg pszichológushoz járok terápia a féltékenységem miatt. Van az a pont, amikor már nem segítenek a barátok, az önsegítő könyvek.
18/18 Synesztro válasza:
29/F Képzeld el, hogy van a nyakadban egy sál, ami folyamatosan szépen lassan egyre jobban fojt. Hordod mert szükséged van rá, de közben néha azt érzed, hogy bármit megtennél hogy végre megszabadulj tőle, csak legalább addig, hogy egy kis levegőhöz juss. Ezt érzi most a barátod. Ezért egyáltalán ne okold. Azt kérded hogy szeret e? Erre pont az orrod előtt a válasz. A pasik kb 90% egy ilyen kapcsolatból úgy menekül mint mókus az erdőtűz elől. Az hogy még kell neki a "sál" azt jelenti, hogy még bírja. De ez nem tart örökké. Ne haragudj, de most nyers leszek, és brutálisan őszinte: Amikor veled van se akaszkodj rá, ne csimpaszkodj rajta, hanem élvezd a vele töltött időt, amikor pedig nem veled van, akkor fogd be, ne rinyálj, hanem kösd le magad valamivel, szerezz te is barátokat, vagy foglalkozz a családdal, olvass, tanulj, nézz tv-t mit tudom én. Ne a t+tves Facen lógj, és b*szog*sd, mert ha így haladsz nagyon egyszerűen megoldódik a féltékenységed, mivel szingli leszel. És újra, és újra az maradsz, mert ezt egyik pasi sem viseli hosszabb távon. Légy vele kedves, türelmes. Ha nem ír azonnal, akkor sz@rd le, valszínűleg, csak pont nem ér rá, a pasik nem is mindig lógnak azon a vacak telón, én pl. napjában jó ha 3 szor ránézek, annál többször csak ha unatkozom, vagy konkrét dolgot csinálok vele. Talinál egy csók, milyen volt a napod, és kezdj bele egy témába. Ha így állsz hozzá, akkor talán megúszod a szingli létet. Utólagosan is még egyszer bocsánat a kifejezésért, de gondoltam ha így írom, talán észhez térít. Ha tudok segíteni, keress bátran. És sok szerencsét;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!