Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok, ha a párotok meglepne azzal a ruhával amiről régóta álmodoztok?
Nekem van erről egy történetem, de olyan szomorú a vége, hogy inkább el sem mesélem részletesen.
Egy dolgot azért mégis, ha akkor nem veszem meg a kedvesemnek a teljes év végi prémiumomból azt a ruhadarabot aminek úgy örült és szép volt, ráadásul óvta védte őt, akkor életem végéig bántam volna, hiszen soha többé semmit nem vehettünk egymásnak.
Kell a kényeztetés, kell egy cseppnyi extra öröm, mert nem tudod mire ébredsz másnap.
Ha nincsenek anyagi problémáink, csak eddig "sajnáltam" magamra annyit költeni akkor nagyon örülnék.
Ilyen esetben a blokk dugdosása fölösleges. Ha valami nagyon tetszik és huzamosabb ideje szeretném akkor tökéletesen tisztában vagyok az árával és rendszeresen figyelem az esetleges akciókat.
Én oda meg vissza lennék tőle.
Nagyon nagyon örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!