Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alkalmakra vesztek ajándékot és milyen értékben?
Szerintem nem az ajándék értékén van a hangsúly. Hanem azon, hogy gondoltál rá.
Tehát egy saját készítéses dolog, mindent tud vinni. :)
Karácsony változó, szülinap/évforduló egy szál virág. Egyébként meg mindig azt veszek amire éppen szükség van.
30/f
Változó. Névnpot, nőnapot, valentinnapot kérésemre nem ünneplünk. Karácsony, és szülinap közel van.
Az érték változó...míg nem volt pénzem, akkor 3000-ért vásároltam. Most legutóbb lakást kapott( fele-fele így vettük).
Évfordulókra lassan inkább csak olyan ajándéknélküli vacsorázos, elmenős lesz. De kapott már tabletet, meg ilyesmiket. Már inkább utazásra kültjük a pénzt.
Szülinap, karácsony. Többi "ünnep" nálunk inkább csak egy közös vacsi vagy mozi.
Árban nem számít mennyibe kerül, amíg van rá keretem. A gyakorlatban ez mondjuk azt jelenti, hogy a legdrágább ajándék, amit adtam 40 ezer forint volt (egy óra). Ennél többet ha akarnék se tudnék költeni jelenleg, mert azért annyira jól sajnos nem keresek.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!