Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen alkalmakra vesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alkalmakra vesztek ajándékot és milyen értékben?

Figyelt kérdés
pl karácsony, évforduló, valentin nap, húsvét stb. bővebben leírhatjátok :)
2017. febr. 15. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem az ajándék értékén van a hangsúly. Hanem azon, hogy gondoltál rá.

Tehát egy saját készítéses dolog, mindent tud vinni. :)

2017. febr. 15. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Barátnőm még nem volt kimondottan hosszú ideig, szóval semmit sem vettem neki, de lenne szerintem elvinném egy jó plázatúrára, aztán nézelődne én meg figyelném minden lépését, mi tetszik meg neki, és akkor megvenném amikor egyedül vagyok. :) Tökmindegy ár nem számít.
2017. febr. 15. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Karácsony változó, szülinap/évforduló egy szál virág. Egyébként meg mindig azt veszek amire éppen szükség van.

30/f

2017. febr. 15. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt, hogy egy hetekig tartó, nagyon húzós munkahelyi időszak után leptem meg a páromat valamivel, ami a hobbijához kapcsolódik. De a Valentin nap pl. totál semleges.
2017. febr. 15. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Változó. Névnpot, nőnapot, valentinnapot kérésemre nem ünneplünk. Karácsony, és szülinap közel van.

Az érték változó...míg nem volt pénzem, akkor 3000-ért vásároltam. Most legutóbb lakást kapott( fele-fele így vettük).

Évfordulókra lassan inkább csak olyan ajándéknélküli vacsorázos, elmenős lesz. De kapott már tabletet, meg ilyesmiket. Már inkább utazásra kültjük a pénzt.

2017. febr. 15. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Szülinap, karácsony. Többi "ünnep" nálunk inkább csak egy közös vacsi vagy mozi.

Árban nem számít mennyibe kerül, amíg van rá keretem. A gyakorlatban ez mondjuk azt jelenti, hogy a legdrágább ajándék, amit adtam 40 ezer forint volt (egy óra). Ennél többet ha akarnék se tudnék költeni jelenleg, mert azért annyira jól sajnos nem keresek.

25L

2017. febr. 16. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!