Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ezek közül a 4 nő közül melyiket választanátok?
Ez csak egy felmérés. Kort nem írtam mert nem létező személyekről van szó. Tesztelem hogy a pasik milyen lányokra buknak (tehát így képzeld őket annyi évesnek amennyinek akarod)
1.lány: szőke,hosszúhajú,kicsit dundi (nem dagadt állat) formásan. Szép szemek,szép arc,tökéletes humorérzék.
2. lány
Rövid,sötétbarna haj (kb a fülénél egy kicsit ér többre),jó fej,viszont kicsit nagy a pocakja ami látszik is. Zöldesbarna szem.
3. lány
Vékony,középhosszú,világosszőke hajú,viszont nincs szép arca.
4. lány
Fekete,hosszú hajú,szép,de ódivatú ruhákban jár.
Az "1."-vel már jártam, a szép arc nálam többet ért mint a súlyfelesleg hátránya.
2. sajnos csatlakoznom kell az előttem szólókhoz, nem szeretem a rövid hajú lányokat
3. az arca számomra a külsőségek közül a legfontosabb hisz ezt látom a leggyakrabban :) így sajnos kiesett
4. leírás alapján a legszimpatikusabb, az öltözködés stílusa teljesen mindegy amíg ápolt és tiszta. Ha ő azokban a ruhákban érzi jól magát ki vagyok én hogy beleszóljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!