Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy férfi! Hogyan ismerkedhetnék meg vele?
Csak látásból ismerem,de tökre megfogott ,teljesen belézúgtam. Még annyira nem mernék odamenni hozzá,mert nem tudom,hogy van e valakije. De nagy eséllyel szingli szerinteem.
Mit tehetnék? Adjatok valami jó tippet,köszike!!
Fogj egy csúzlit, tedd bele a telefonszámod és lődd szemközt vele...
Ennyire életképtelennek lenni valakinek?
Kicsit több infót mondhatnál róla. Hol szoktál találkozni vele, milyen sűrűn, miből gondolod, hogy szingli, stb.
Amúgy tényleg az a legegyszerűbb, ha odamész, és beszélgetést kezdeményezel. Mit veszíthetsz? Max azt mondja, hogy van barátnője, de ettől még nem dől össze a világ. :)
#2-es hozzászólásában nem érezted a szarkazmust? :D Arra próbált apellálni, hogy a legtöbb lányban nincs annyi mersz, hogy odamenjen, ha tetszik valaki és szemtől szembe megmondja neki. Én becsülöm, ha valakiben van ennyi jellem. Sokkal jobb, mint amikor szánalmasan várod a sült galambit, a csodát, a nyári villámot, hogy egyszer majd pont az szólít le, akitől ezt te szeretnéd.
Sőt, ha akarod randira is hívhatod. Nem, ettől nem leszel lotyó. Nem, ettől nem keletkezik hasadék a tér-idő kontinuumban.
Ha pedig van valakije, legfeljebb visszautasít. A pasik általában nem teszik ezt olyan megalázóan, mint néhány alacsonyabb rendű női egyed. (ezzel azokra utalok, akik viccet csinálnak a másikból)
Ha pl engem szólítana le egy nő, mivel van valakim, azt mondanám, hogy köszönöm, megtisztelsz, nagyon aranyos vagy, de már foglalt a szívem. Ennyi. Mosoly, minden jót, szia. Ha meg egyedülálló és bejössz neki Te is, akkor minden lehetőség adott. Ily egyszerű.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!