Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik nektek most valaki?
Figyelt kérdés
Miért hiányzik? Szakítás, távolság miatt, esetleg reménytelen szerelem? Korotokat és a nemeteket is írjátok oda legyetek szívesek. Köszi :)2017. febr. 13. 09:18
11/16 anonim válasza:
Igen, egy kiadós szerelmeskedés valaki kedves és vonzó lánnyal. Hogy ki az? Még nem tudom. :)
29F
12/16 anonim válasza:
Nem is tudom , hazudnek ha azt mondanám hogy nem :(
Tarsos lények vagyunk, hiányzik egy társ akivel megoszthatunk jot és rosszat egyaránt. :)
Örüljünk ha írül, vigyázni ra, apolhatjuk ha kell, jó érzés ha bujhattunk hozza és ő ezeket mind viszonozza felénk. :)... persze sorolhatnám meg, bár ki milyen ember.
Talán ezért jó egy társ, és hiányzik is. :(
42. F.
13/16 anonim válasza:
800 km választ el a barátaimtól. Igaz, előtte is előfordult, hogy 30 évig nem találkoztunk. Gyerekkori barátságok, s ezek örök életre szólnak.
14/16 anonim válasza:
Igen hianyzik.
A baratom 😞 Mar 7 oraja nem lattam es nem is tud irni, hivni mert dolgozik en meg suliban vagyok 😞 es csak este er haza 😔 💔 utban haza fele veszek neki ajandekot valentin napra 😏 remelem orulni fog neki 😳 mar annyira hianyzik 😭😭😭😭💔💔💔💔💔
16/16 anonim válasza:
Nem tudom. Valaki nagyon hiányzik, de ha végiggondolom, konkrétan senkit nem tudnék megnevezni. Valószínűleg csak az érzés, hogy fontos legyek valakinek, illetve egy idealizált, talán nem is létező nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!